Till dig som är ambassadör

Massor av inspiration för dig i ditt arbete som Hälsoinspiratör inom PostNord.

Postnordplus.com är samlingspunkten för en mängd erbjudanden, rabatter, tävlingar och aktiviteter som du  och dina kollegor har möjlighet att ta del av. Webbplatsen är också en plats där du kan träffa dina kollegor, och här finns en hel del bra verktyg för dig i ditt arbete som Hälsoinspiratör.

Skapa ett konto på postnordplus.com

Stora delar av postnordplus.com kan du titta på utan att vara inloggad. Men för att exempelvis kunna ta del av erbjudanden, boka boende med rabatt och delta i tävlingar, måste du ha ett konto. Ett sådant skapar du enkelt genom Logga in-knappen högst upp på sidan. När du skapat konto och loggat in, har du full tillgång till hela portalen. Via menyn och våra startsidor kan du sedan botanisera i vårt utbud och dela med dig till dina kollegor.

Uppdatera dig enkelt

Kika runt på postnordplus.com och hitta det som passar just på din arbetsplats - du kommer åt webbplatsen dygnet runt från dator, surfplatta och smartphone. Du som har konto får varje månad ett nyhetsbrev med senaste nytt från oss, så att du inte missar något. Använd det för att tipsa dina kollegor om nyheter, ett tips är att skriva ut det och sätta upp på anslagstavlan eller i lunchrummet!

Ett tips är också att gilla oss på Facebook. Glöm inte att dela sidan med dina kollegor! Vi finns också på Instagram.

Sök Aktivitetsbidrag

Om du vill dra ihop ett gäng på din arbetsplats för att göra något roligt på fritiden, har ni möjlighet att söka bidrag från oss. I våra artiklar kan du få idéer och uppslag. Mer information och blankett

Wellness - bli medlem på den digitala hälsoplattformen

Under konceptet Wellness samlar vi en mängd verktyg för att stärka hälsa och välbefinnande och träna online. Här kan du bli medlem på den digitala hälsoplattformen där du hittar wellnesstips, filmer, wellness-shopen och kan träna online. Mer om Wellness hittar du på vår Wellness-startsida.

Missa inte våra erbjudanden

Här hittar du alla de rabatter och erbjudanden vi och våra partners erbjuder er - allt från rabatt på träningskläder och teaterbesök till fina erbjudanden på semesteranläggningar.

Visa våra Webb-TV-inslag

Se våra Webb-TV-sändningar med reportage från genomförda och kommande aktiviteter samt presentation av populära erbjudanden. Passar bra att visa på tex. en APT.

Sök i Aktivitetskalendern

Här kan du söka efter aktiviteter som arrangeras över hela landet av PostNords Fritidsföreningar och av PostNords arbetsplatser. Aktivitetskalendern fylls på dagligen med nya och roliga aktiviteter. Du kan enkelt söka upp aktiviteter som händer inom ert närområde, skriva ut och sätta på er anslagstavla.

Stories

Här kan ni ta del av berättelser från era arbetskamrater. Arbetsplatser som fått aktivitetsbidrag och gjort något roligt tillsammans är ett exempel. Inspirerande bilder, filmer från idrottstävlingar, resor och upplevelser i fritidsföreningarna några andra.

Arbetsplatsbesök

Vi besöker gärna er arbetsplats och berättar om vår verksamhet. Det brukar vara uppskattade möten där medarbetarna också har chans att ställa frågor till oss. Be din chef kontakta oss för att diskutera ett besök. Läs mer

Visa upp för andra vad ni gör

Med hjälp av text, bilder och filmer från era aktiviteter kan ni på webbplatsen visa för andra PostNord-anställda om ni har gjort något roligt tillsammans, exempelvis på sidan Stories (se ovan). På många av våra sidor kan medarbetarna själva dela exempelvis artiklar och Webb-TV i sina egna sociala kanaler. I anslutning till vårt redaktionella innehåll finns snabbknappar för enkel delning på Facebook. Dela också gärna med er via våra sidor på Facebook och Instagram.

Och du, kom ihåg att du gör ett fantastiskt arbete som Hälsoinspiratör!