Wellness för dig i PostNord

Kom i balans och må bättre med wellness

Vikten av att må bra och kunna prestera är en del i ditt välbefinnande. Vår ambition med konceptet Wellness är att ge dig i PostNord effektiva verktyg som kan påverka och förändra din fysiska, mentala och funktionella ålder. Vi vill att du ska ta hand om dig och få ut det bästa av tiden i ditt liv. Var aktiv med din kropp, tanke och själ och stärk på så sätt din hälsa och ditt välbefinnande.

Vi erbjuder dig en digital hälsoplattform, unikt framtagen för PostNord-anställda, med inspiration, veckans wellnessprogram, konkreta träningstips, unika medlemssidor, inbjudningar till exklusiva medlemsevent, kurser, tränings­pass och medlemsresor och rabatt i wellnesshopen. Du har även möjlighet att uppgradera ditt medlemskap med rabatt till lefterow wellness plus och få tillgång till fler wellnessprodukter och tjänster. Eller varför inte utbilda dig till wellnessguide!

Hälsoplattformen är utvecklad av Annette Lefterow som är en ledande expert inom wellness, spadesigner, uppskattad lärare och föreläsare inom bland annat yoga, wellness och ayurveda. Hon har gett ut flera böcker och träningsfilmer, och utvecklat koncept för spa-anläggningar, träningskedjor och hotell.

Via länkarna nedan kan du gå vidare till vår startsida för Wellness eller läsa mer om hur du registrerar dig på den digitala hälsoplattformen. Observera att du måste använda vår specifika registreringskod för att bli registrerad som PostNord-anställd/PostNord-senior.

Du kan sedan logga in på ditt wellnesskonto när som helst via länken på vår wellnesstartsida.

Välkommen!

Ladda ner en pdf med information om Wellness