Succé för vår Familjedag

Lördagen den 17 aug fick PostNord-anställda med familjer möjlighet att besöka fyra av Sveriges största nöjesparker.

Familjedagen den 17 augusti blev ett evenemang som uppskattades av många. Dagen, som arrangerades i samarbete med Postens Försäkringsförening, lockade PostNord-anställda från hela landet till Gröna Lund, Kolmårdens Djurpark, Furuviksparken och Skara Sommarland. Från alla parker rapporterades om nöjda besökare, glada barn och en härlig stämning!

Dagen på Gröna Lund blev en verklig höjdare, eller som en liten kille sa precis vid entrén: Mamma nu vill jag fort in och åka nyckelpigan o få sockervadd! Men i vägen stod en man på styltor som givetvis var några huvuden högre. Mamma, är han längsta mannen i världen …? 

De nöjda besökarna fick uppleva Grönan från sin bästa sida, och hysterin kring The Fooos soundcheck inför Sommarkrysset undgick nog inte någon! Alla gick hemåt med ett leende på läpparna och en del med trötta men glada barn i släptåg.

Kolmården duggregnade det nästan hela dagen, så där blev våra presenter i form av regnponchos riktigt uppskattade! Vädret kunde faktiskt ses som en lite fördel - lite färre besökare i parken och så var djuren piggare än i gassande sol. De populäraste stoppen i parken var nog vid den nya delfinshowen, och vid elefanthägnet där en blott tre veckor gammal elefantbebis visade upp sig till allas förtjusning. 1,5 kg tyngre blir den varje dag, berättade Kolmårdens personal.

Dagen på Skara Sommarland bjöd på blåsigt väder, men det hindrade inte våra gäster från att komma och uppleva parken. Gladast av alla var förstås barnen som var ivriga på att få komma in, här är det nog badet som lockar allra mest, och de riktigt modiga provade den nya attraktionen Big Drop där man faller i 60 km/h, 21 meter ner i plurret!

I Furuviksparken rådde reggaestämning, nästan som att vara på Jamaica, eftersom man samma dag hade reggaefestival i parken. Många kom i glada ”reggaefärger” (grön, gul, röd och svart) och musiken dånade i högtalarna så det var svårt att stå still! Alla nyfikna djur visade sig också vara på bästa humör.

Vi fanns på plats i parkerna hela dagen och tyckte det var fantastiskt roligt att träffa alla och att få byta några ord med er! Kika gärna på bilder från dagen här!