Webb-TV

Välkommen till vår Webb-TV med inspiration för din fritid. 

Genom den här kanalen ger vi dig massor av inspiration för en aktiv fritid. Du kommer att få se film, ta del av intervjuer och såklart en hel del överraskningar också. Missa inte senaste avsnittet!

Om vår Webb-TV

Personalstiftelsen PostNord Plus vill effektivisera kommunikationen till de PostNord-anställda och nå ut med aktiviteter, erbjudanden och skapa gemenskap genom denna nya kanal. Ett Webb-TV-inslag per månad är vår ambition och programmen kommer innehåller reportage från genomförda och kommande aktiviteter samt presentation av populära erbjudanden.

Filmerna görs i samarbete med reklambyrån FCB Fältman & Malmén AB i deras filmstudio och en hel del av det filmade materialet kommer från aktiviteter som de anställda har deltagit i. Eva Kristiansson är nyhetsankare och Christer Andersson är nyhetsreporter och båda arbetar på Personalstiftelsen PostNord Plus.

Visa fler Ladda upp bilder till albumet

Maxstorlek per bild är 6 MB. Klicka på 'Bläddra ...' för att välja bild. Ange en bildtext, t.ex. Kalle springer Postmilen i GöteborgKlicka i checkboxen för användarregler och klicka på Ladda upp.

OBS! Bildtext och ditt namn kommer att visas vid resp. bild (gäller även på publika, icke inloggningsskyddade sidor).