Till dig som är chef eller ledare

Det ska vara enkelt att berätta för dina medarbetare om vårt utbud. 

På postnordplus.com hittar du, som chef eller arbetsledare inom PostNord, allt du behöver för att informera och inspirera dina medarbetare att ta del av vårt utbud.

Vi vill tipsa dig om att kika in på webbplatsen regelbundet för att se vad som är på gång beträffande aktuella aktiviteter och erbjudanden, och informera om detta på APT-möten och andra personalsammankomster.

Här följer några tips:

Postnordplus.com

På postnordplus.com har vi skapat ytor för aktiviteter, erbjudanden och gemenskap för dig och dina medarbetare. Du hittar bl.a

 • Stories – anställdas egna berättelser från aktiviteter och event
 • Artiklar – senaste nytt och intressanta reportage
 • Erbjudanden för din fritid
 • Boka boende online
 • Våra semesteranläggningar
 • PostNords Fritidsföreningar för bland annat idrott och kultur
 • Klimatsmart – res smartare, ät grönare, lev enklare, och lär dig mer
 • Wellness – kom i balans och träna online
 • Wellness-köket – alltid något gott att laga
 • Tävlingar – alltid något på gång
 • Aktiviteter – sök i aktivitetskalendern
 • Bilder, filmer och Webb-TV
 • Nyhetsbrev – håll dig uppdaterad

För att få tillgång till hela webbplatsen rekommenderar vi att du och dina medarbetare har varsina konton, vilket enkelt skapas via logga in-knappen ovan. Ni har sedan alla möjligheter att ta del av utbudet på det sätt som bäst passar er. Vi har gjort vårt utbud mer tillgängligt för att fungera via både smartphone, surfplatta och dator dygnet runt. 

Aktivitetsbidrag till en arbetsplatsaktivitet

Om du vill samla ihop dina medarbetare för att göra något roligt på fritiden, har ni möjlighet att söka aktivitetsbidrag från oss. Information och blankett för ansökan

Bidrag för Fritidsstudier

Du och dina medarbetare som är anställda i något av de svenska bolagen i PostNord och som vill studera på sin fritid kan nu söka "Bidrag för Fritidsstudier" från Personalstiftelsen PostNord Plus. Information och blankett för ansökan.

Stories

Här kan du ta del av berättelser från kollegor i PostNord. Arbetsplatser som fått aktivitetsbidrag och gjort något roligt tillsammans (se ovan) är ett exempel. Inspirerande bilder, filmer från idrottstävlingar, resor och upplevelser i fritidsföreningarna några andra.

Klicka här för att se vår inspirationsfilm (visa den gärna på ett möte)

Arbetsplatsbesök

Vi besöker gärna er arbetsplats och berättar om vår verksamhet. Det är uppskattade möten där medarbetarna också har chans att ställa frågor till oss. Läs mer

Webb-TV

Se våra Webb-TV-sändningar med reportage från genomförda och kommande aktiviteter samt presentation av populära erbjudanden. Passar bra att visa på t.ex. en APT.

På arbetsplatsen

Lägg fram våra trycksaker, skriv ut och häng upp våra Nyhetsbrev och andra intressanta erbjudanden och sätt upp dessa på er anslagstavla. Berätta om våra erbjudanden och nyhetsbrev på era APT-möten.

Visa gärna vår utbildningsfilm för dina medarbetare. Länk till filmen här

Våra sociala kanaler - visa upp för andra vad ni gör

Med hjälp av text, bilder och filmer från era aktiviteter kan ni på webbplatsen visa för andra PostNord-anställda om ni har gjort något roligt tillsammans, exempelvis på sidan Stories (se ovan). På många av våra sidor kan medarbetarna själva dela exempelvis artiklar och Webb-TV i sina egna sociala kanaler. I anslutning till vårt redaktionella innehåll finns snabbknappar för enkel delning på Facebook. Dela också gärna med er via våra sidor på Facebook och Instagram.

Kontakta oss

Vid frågor och för beställning av material är du varmt välkommen att kontakta oss på info@postnordplus.com eller på kontorstid på telefon 010-436 41 08.