Välkommen till Sälenhornet Resort Boka

För en aktiv fjällsemester

Sälenfjällens absolut högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister. Det är i Stöten Sälens bästa skidåkning finns. Med 48 nedfarter och ett helt nytt snöläggningssystem uppnås perfektion på både pist och puder. Allt med den storslagna fjällvärlden som fond. Här äger Personalstiftelsen PostNord Plus 25 fjällstugor och lägenheter som du i PostNord har möjlighet att boka till ett förmånligt pris. Välkommen!

För din trygghet i Stöten

Vår varmaste rekommendation inför kommande säsong är att förboka så mycket som möjligt. Detta ger dig möjlighet att maxa skidsemestern  samtidigt som du minimerar väntetider, minskar risken för köbildning och därmed motverkar smittspridning.

Du som är PostNord-anställd/-senior har dessutom fina rabatter om du ringer Stöten på 0280-75 000 innan ankomst. Ange att du är PostNord-anställd/senior för att få dina rabatter.

Våra boenden

Storstuga Plus – Ranchen

Bekväma nyrenoverade stugor i skilodge-stil med braskamin, bastu och fin altan.


Storstuga – Ranchen
Mysiga stugor med braskamin och bastu, nära till Ranchenliften.


Lägenhet – Pistbyn

Bo mitt i backen i ljusa, moderna och rymliga lägenheter. Ski in, ski out!


Boendeområden

 

Ranchen

Stöten Ranch är belägen vid Ranchliften som smidigt tar dig upp till Stötentorget och hem kommer du med transportbacken som slutar mitt i stugområdet. Här har du också mycket nära till Stötens längdspår. I Ranchen kan du boka Parstuga, Storstuga och Storstuga Plus.
  

Pistbyn

Bästa tänkbara läge 10 meter från backen med närhet till Stötentorget men ändå ovanför och lite avskilt, i skogsbrynet där Parallellens brant övergår i sin lugnare avslutning. Här hoppar du på skidorna vid ytterdörren och glider ner till liften och avslutar hemma vid dörren igen. Du går enkelt ner till restauranger, shopping eller aktivitetshuset på någon minut. Här kan du boka våra moderna och rymliga lägenheter.
  

Parstuga – Ranchen

Mindre stugor om 26 kvm med kök, badrum och 2 sovrum


Afterski, restauranger, spa, aktiviteter under vintern Allt om Stöten