Välkommen till Sälenhornet Resort Boka

För en aktiv fjällsemester

Sälenfjällens absolut högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister. Det är i Stöten Sälens bästa skidåkning finns. Med 48 nedfarter och ett helt nytt snöläggningssystem uppnås perfektion på både pist och puder. Allt med den storslagna fjällvärlden som fond. Sommaren erbjuder vandring, paddling, fiske och mycket mer. Här äger Personalstiftelsen PostNord Plus 25 fjällstugor och lägenheter som du i PostNord har möjlighet att boka till ett förmånligt pris. Välkommen!

Flyg med BRA till Scandinavian Mountains Airport Sälen

Under perioden 4 juli till 15 augusti flyger BRA både från Stockholm Bromma och Ängelholm till Sälenfjällen.

Våra boenden

Storstuga – Ranchen
Mysiga stugor med braskamin och bastu, nära till Ranchenliften.


Storstuga Plus – Ranchen

Bekväma nyrenoverade stugor i skilodge-stil med braskamin, bastu och fin altan.


Parstuga – Ranchen

Mindre stugor om 26 kvm med kök, badrum och 2 sovrum


Lägenhet – Pistbyn

Bo mitt i backen i ljusa, moderna och rymliga lägenheter. Ski in, ski out!


Boendeområden

 

Ranchen

Stöten Ranch är belägen vid Ranchliften som smidigt tar dig upp till Stötentorget och hem kommer du med transportbacken som slutar mitt i stugområdet. Här har du också mycket nära till Stötens längdspår. I Ranchen kan du boka Parstuga och Storstuga Plus.
  

Pistbyn

Bästa tänkbara läge 10 meter från backen med närhet till Stötentorget men ändå ovanför och lite avskilt, i skogsbrynet där Parallellens brant övergår i sin lugnare avslutning. Här hoppar du på skidorna vid ytterdörren och glider ner till liften och avslutar hemma vid dörren igen. Du går enkelt ner till restauranger, shopping eller aktivitetshuset på någon minut. Här kan du boka våra moderna och rymliga lägenheter.
  

Vinter i Stöten

För en aktiv
fjällsemester

Tack för all skidglädje - vi ses snart igen!

Vilken fantastisk säsong vi fick! Det bjöds inledningsvis på mängder av snö, friska temperaturer och optimala skidförhållande både i och utanför pisterna. I vanlig ordning avslutade vi säsongen på topp med värmande vårsol, silkeslena manchesterränder och njutfulla ljusa dagar. Sedan har skidsverige sagt sitt i Freerides stora omröstning och röstat fram Stöten till vinnare i hela 3 kategorier - Sveriges bästa skidort, Sveriges bästa pist och Sveriges bästa skidort för barnfamiljer.

Afterski, restauranger, spa, aktiviteter under vintern Allt om Stöten