Välkommen till STF Fjällhornet Resort Boka

Där vildmarken tar vid

Nära Helagsmassivet i Ljungdalsfjällen ligger STF Fjällhornet Resort. Här finns en fantastisk orörd natur precis runt stugknuten - en idealisk utgångspunkt för vandring på sommaren och skidåkning på vintern och utmärkt för fiske, bär- och svampplockning. Här äger Personalstiftelsen PostNord Plus 9 fjällstugor som du i PostNord har möjlighet att boka till ett förmånligt pris. Välkommen!

Stugor och faciliteter

Bo på STF Fjällhornet Resort

STF Fjällhornet Resorts gediget byggda stugor är belägna mitt i den vilda, orörda och vackra vildmarken. Utanför stugknuten väntar den oexploaterade naturen på dig. Anläggningen sköts med stor omsorg av vår stugvärd som gärna berättar om sina smultronställen när du kommer hit.

Här har Personalstiftelsen PostNord Plus nio stugor fördelade på tre olika stugtyper med självhushåll, alla med braskamin och sällskapsytor. Älgen och Björnen har egen dusch, övriga har dusch i särskild serviceanläggning där även dam- och herrbastu finns. Alla våra stugor är rökfria, och i några är husdjur tillåtna. Under sommaren kan du även slå upp ditt tält.

På anläggningen finns en gemensam Storstuga tillgänglig för alla gäster, med samlingslokal, kök och sällskapsspel. Här finns också bastu, aktivitetsplats med badminton, boccia eller kubb att låna. Du kan också hyra mountainbike och fjällpulka eller bege dig till den närliggande forsen för ett bad. Från STF Fjällhornet Resort utgår flera vandringsleder och ett eget längdskidspår. Läs mer om aktiviteter och omgivningar på Fjällhornets hemsida
  

Semestra där vildmarken tar vid
Boka här

Harren, Järven, Renen, Rödingen, Vargen, Öringen

Stugtyp A


  

Björnen

Stugtyp C

  


  

Älgen 1 & 2


  

Året runt på STF Fjällhornet Resort Läs mer