Välkommen till STF Fjällhornet Resort Boka

Där vildmarken tar vid

Nära Helagsmassivet i Ljungdalsfjällen ligger STF Fjällhornet Resort. Här finns en fantastisk orörd natur precis runt stugknuten - en idealisk utgångspunkt för vandring på sommaren och skidåkning på vintern och utmärkt för fiske, bär- och svampplockning. Här äger Personalstiftelsen PostNord Plus 9 fjällstugor som du i PostNord har möjlighet att boka till ett förmånligt pris. Välkommen!

Följ oss
Instagram & Facebook

Grillkåta

Nyhet - Grillkåta

Välkommen in i vår nybyggda grillkåta. Här tänder vi brasan och bara myser tillsammans, njuter av det stillsamma spraket från elden. Mat eller kaffe smakar aldrig så gott som när det tillagas över öppen eld. Varför inte gå in i grillkåtan i vintermörkret efter en stund i bastun?

Vintersäsong
12 februari - 23 april


  

Laddstolpe för elbil


Laddstolpar

Nu har Personalstiftelsen PostNord Plus tagit ännu ett steg i vårt klimatsmarta hållbarhetsarbete och installerat laddstolpar för elbilar på Fjällhornet Resort.

Stugor och faciliteter

Bo på STF Fjällhornet Resort


STF Fjällhornet Resorts gediget byggda stugor är belägna mitt i den vilda, orörda och vackra vildmarken. Utanför stugknuten väntar den oexploaterade naturen på dig. Anläggningen sköts med stor omsorg av vår stugvärd som gärna berättar om sina smultronställen när du kommer hit.

Här har Personalstiftelsen PostNord Plus nio stugor fördelade på tre olika stugtyper med självhushåll, alla med braskamin och sällskapsytor. Älgen och Björnen har egen dusch, övriga har dusch i särskild serviceanläggning där även dam- och herrbastu finns. Alla våra stugor är rökfria, och i några är husdjur tillåtna. Under sommaren kan du även slå upp ditt tält.

På anläggningen finns en gemensam Storstuga tillgänglig för alla gäster, med samlingslokal och kök. På anläggningen finns också bastu och grillkåta. Från STF Fjällhornet Resort utgår flera vandringsleder och ett eget längdskidspår. Läs mer om aktiviteter och omgivningar på Fjällhornets hemsida
  

Semestra där vildmarken tar vid
Boka här

Harren, Järven, Renen, Rödingen, Vargen, Öringen

Stugtyp A


  

Björnen

Stugtyp C

  


  

Älgen 1 & 2


  

Året runt på STF Fjällhornet Resort Läs mer

Sommar på Fjällhornet Resort

Aktiviteter och utflyktsmål
   
Storsjö Fiskecamp

   

Vill du se en karta över stugområdet?

Sommarsäsong 2023
11 juni - 8 oktober