Inget slår att ha roligt tillsammans!

Många arbetsplatser inom koncernen har nappat på att söka aktivitetsbidrag från oss för att göra något kul tillsammans på fritiden. Projekten har varit både större (bestiga berg) och mindre (gå på fotbollsmatch), gemensamt för dem alla är att man verkar ha haft riktigt roligt!

Några som fick sig en ordentlig och svettig utmaning var PEX Air & Ocean som dansade med David Watson från Let’s Dance. I Vännäs gav sig kollegorna på brevbärarkontoret ut på ridtur och lantbrevbärarna i Svenstavik har provat på lerduveskytte. En liten större utmaning hade några kollegor från Högsbo som bestigit Kebnekaise nu i sommar!

Flera har besökt vårt grannland Danmark; PostNord i Tomelilla och Sjöbo passade på att göra ett studiebesök hos sina danska kollegor innan de förlustade sig på Tivoli. Även gruppen från KL Backoffice Försäljning i Malmö gjorde ett studiebesök, den här gången på Posten Frimärkens svenska kundtjänst, innan också de avslutade kvällen på Tivoli.

Bowling är populärt bland postisar! Bowlingkvällar har arrangeras av brevbärarkontoren i både Svedala, Ramsele och Tibro, de senare kombinerade det hela med spa och bad. En kväll i simhallen hade också ett gäng kollegor i Kumla.

Framöver väntar en riktig heldag för en stor grupp anställda i Göteborg som ska lyssna på en föreläsare, utmana varandra i lekar som femkamp, frisbeegolf och kubb och som grädden på moset avsluta med dans till liveband.

I Skellefteå laddar man för ett Grand Prix i gokart, samma utmaning väntar också arbetskamraterna i Nybro medan brevbärarkontoret i Arvika ska springa en egenarrangerad Postmil och avsluta med middag och trubadur. Även kollegorna i Katrineholm ska ge sig ut och springa, där tränar man nu tillsammans inför Vasastafetten i augusti. Fullt så svettiga blir nog inte arbetskamraterna i Östersund som ser fram emot att se Östersunds första match i superettan!

PostNord-kollegorna i Mölndal, slutligen, har fått aktivitetsbidrag för att gå och se Magnus Uggla på Liseberg i november. Vi hoppas att även de får en givande kväll tillsammans!

Vill ni också söka bidrag för att göra något kul efter jobbet? Läs mer här!