Härlig heldag för kollegorna i Falun

Aktiviteter, god mat och gapskratt!

Posten Faluns samarbetsdag på Lugnet

Vi var 31 st anmälda, vilket är otroligt roligt då det är lite fler än hälften av alla oss anställda här i Falun. Tre st meddelade frånvaro så vi var 28 st som deltog.

Vi träffades och delades in i lag, 4-5 st i varje lag, vi försökte hålla ihop våra arbetslag så långt det gick men i vissa fall fick vi slå ihop två arbetslag så de fick tävla tillsammans.

Vi hade fantastiskt tur med vädret och kunde i strålande sol och ca 20 grader spela både minigolf och frisbeegolf.

Minigolfen spelades på Lugnets campings fina banor. Där slår man bland olika sevärdheter som är avbildade i de olika banorna. T.ex. så slår man ner i en miniatyr av Falu gruva, upp i hoppbackarna, genom en Falukorv eller längs någon av stadens äldre gator. Frisbeen spelades på en riktig 18 håls frisbeegolfbana som också ligger i anslutning till Lugnetområdet.

Vi åt fisk/kött/vegetarisk buffé i VIP-stugan, en stuga som ligger precis vid hoppbackarna på Lugnet, som vi hade hyrt. Där fortsatte även kvällen med några samarbetsövningar som vi hittat när vi sökte på www.metodbanken.se. Dessa övningar rev ner ett och annat gapskratt kan jag lova.

Det var en riktigt lyckad dag som avslutades vid 22:30 då vissa fortsatte ner på stan tillsammans. Det var en otroligt rolig dag och vi har fått mycket härlig feedback från våra kollegor.

Detta vill vi göra om!

/Jenny, David, Lena och Johan - Hälsoinspiratörer på BBK Falun