Trekamp gav mersmak

Läs om Göteborgskollegornas roliga aktivitet med spänning från början till slut!

Den 1/11 bildades denna grupp - lönerapporteringsgänget i Region Göteborg. Några kände varandra innan vi startade upp. Några hade aldrig träffats förut. Men alla var vi överens om att ha lite gemensamma aktiviteter utanför arbetet. Så vi bokade in den 4 april. Det blev en trekamp på Star Bowling i Göteborg. Grenarna var bowling, hästkapplöpning och golf. Vi lottade två lag och alla var fulla av tävlingslust.

Vi började med en trevlig middag i restaurangen. Sen väntade bowlingen. Några i gänget hade inte bowlat förut men gjorde sitt allra bästa. Nog hade vi alla något klot i rännan. Lag Ett tog hem segern i denna gren. Nu gällde det för lag Två att ladda inför golfen, oh, tänk Lag Två vann och nu blev spänningen olidlig inför hästkapplöpningen.

Två i gänget har egna hästar och som tur var så var det en i varje lag. Naturligtvis så kom dessa tjejer 1:a och 2:a. Grenen vanns av Lag Två som tog hem totalsegern i denna utomordentliga trekamp.

Det blev många goda skratt under kvällen och vi fick lära känna varandra lite mer privat. Mersmak gav det och sommaraktiviteten är redan inplanerad. På bilden, som är tagen efter middagen, syns från vänster Anci, Janne, Peter, Bernt-Olof, Katarina, Agneta, Eva och Carina.

Ann-Christin Hernstig, Produktionsledare Lönerapportering, Region Göteborg