Paintball på schemat

För Utveckling Producera i PostNord Sverige slutade kamratkvällen med blåmärken ...

Vi inom Utveckling Producera i PostNord Sverige fick för oss att i ville göra något som man i vanliga fall inte gör vilket resulterade i att vi var 18 personer som åkte till Farsta Strand och spelade paintball.

16 av oss spelade och två höll ställningarna utanför banan. Vi hade delat in oss i tre lag. Två lag möttes och ett lag fick vila, vilket verkligen var behövligt.

Utrustning som bestod av overall, handskar, ansiktsskydd och glasögon delades ut, var man tjej fick man även en skyddsväst.

Det hela började med en noggrann säkerhetsgenomgång. Efter det körde vi lite taktiksnack och sen var det bara att tuta och köra. Lite olika taktik prövades, med blandad framgång. På banan fanns det diverse olika saker man kunde gömma sig bakom, det blev mycket springa, krypa och kräla.

Blev man träffad fick man sträcka upp handen och lämna banan, problemet var bara att man då blev "ett mycket synligt byte" och fick en hel skur med bollar över sig.

Vi körde 6-7 matcher var, sen var vi alla genomsvettiga, slutkörda och hade gott om blåmärken. En snabb dusch och sen bar det av in till Söder där vi avslutade med en trevlig middag.

Då Utveckling Producera är en ny enhet inom PostNord Sverige sedan april 2014 var detta ett mycket trevligt tillfälle att få umgås på ett annat sätt än på jobbet.

Tusen tack PostNord Plus för ert support!

Malin Stencrantz, Utveckling Producera, PostNord Sverige