Kungsbacka fixade julstämningen

Anna-Karin och hennes kollegor laddade batterierna inför julruschen!

Vi är ett gäng tjejer som tillsammans har arbetat många år på Posten. Brevbäringen har varit vår avdelning, en del av oss har bytt kontor och kommit tillbaka, andra har varit Kungsbacka troget hela tiden.

Gemenskapen och sammanhållningen är stark och varje år hittar vi på något roligt att göra tillsammans. Om inte annat är vi med på PIF:s aktiviteter som Postmilen och Posttrampet.

Att vi skulle på Julgalan bestämdes innan vi ansökte om bidraget. Vi ville försöka ladda batterierna innan jultrafiken startar på allvar och samtidigt få lite julkänsla i ett smyckat Göteborg. Efter en veckas arbete, kändes det extra mysigt att få gå iväg och bara vara en stund och vi var alla nyfikna på vad vi skulle tycka om Julgalan.
 
Ett pendeltåg senare satt vi på Pasta Plus och åt oss mätta. En mysig restaurang som vi varmt kan rekommendera! Därefter var det inte långt att gå till Scandinavium. När vi hängt av oss jackorna fortsatte vi med att hänga en stund i baren innan vi letade upp våra platser och satte oss.

Väl där lutade vi oss bakåt och njöt av sång, dans och musik! Artisterna den här kvällen var bland annat Alcazar, Linda Bengtzing, EMD, Albin, E-Type och Helena Paparizou.

På väg hem igen var vi överens om att Helena Paparizou överraskade mest med sin sångröst, att Alcazar alltid är lika proffsiga men att vi hade velat ha mer julsånger! Sammantaget blev det en trevlig kväll som vi är tacksamma för att Postens aktivitetsstöd gjorde möjlig.
 
Julhälsningar till er alla från Kungsbackas brevbärare genom

Anna-Karin Gustafsson