Norrköping på Boda Borg

Bland tankenötter och styrkeprov ...

Under hösten har vi på PostNord Norrköping försökt få ihop så många som möjligt för en rolig dag på Boda Borg i Oxelösund.

Den 8 november var det då dax att göra en tripp dit ... Vi lyckades inte få ihop alla, men 14 tappra "atleter" åkte de ca 7 milen för att göra sitt bästa. Vi stod med höga förhoppningar när vi anlände strax innan 10 på lördagsmorgonen och undrade hur dagen skulle bli.

Boda Borg är Questar, enligt beskrivningen "fyllda med nervkittlande utmaningar som du och ditt lag skall klara er igenom. Spänningen stiger för varje sekund då ni kämpar er framåt. Upplev något unikt och gör verklighet av drömmar." Och jag kan lova att detta stämmer fullt ut.

Vi delade in oss i 5 lag med minst 3 i varje. Alla rum har sin olika svårighet - tanke, styrka eller både ock. Vissa lag klarade fler rum än andra men på det stora hela tyckte personalen att vi gjorde bra ifrån oss.

Ju längre dagen gick ju mer tävlingsinriktande blev vi nog i samtliga lag och under lunchen fick vi en liten aning om hur det gått för övriga. Så efter lunch blev det full jakt på stämplar igen. Vi lyckades hålla ut till strax efter 16.

Sen åkte vi trötta och slitna hemåt efter en mycket rolig dag som PostNord Plus sponsrat oss till, vilket jag/vi tackar så mycket för!

Niklas Levander, PostNord Logistics, Norrköping