Bowling i Stockholm

Arbetskamraterna på Norrmalm i social utmaning

Vi har under senhösten försökt få ihop ett gäng från alla avdelningar i huset - brevbäring, transport och företagscenter - för att hitta på något kul tillsammans.

Valet föll på bowling och fredagen 21 november var det dags! Några samlades efter jobbet för att äta middag ihop, för att sedan ta sig vidare till Svea bowlinghall där vi alla möttes upp.

När alla kommit i ordning och bytt till de obligatoriska bowlingskorna delades vi in i lag som lottades tidigare under dagen. Allt för att vi skulle få möjlighet att hamna med någon från en annan avdelning och lära känna personer man kanske bara visste namnet på innan!

Sedan var spelen igång och stämningen var på topp! Vår chef hade bidragit med ett pris för bästa kvinnliga deltagare resp. bästa manliga deltagare. Under knappa två timmar kämpade alla för att knipa respektive förstaplats. Och förhoppningsvis var det någon som fann en ny vän i en kollega.

Stort grattis till Danny och Laila som vann! Efter bowlingen var det ett gäng som fortsatte den trevliga kvällen ute på stan.

Tack PostNord Plus för sponsringen till vår bowlingkväll!

Hans-Peter Grönholm/Posten Norrmalm