50 nöjda Postisar på Friends Arena

Den 9 oktober träffades 50 PostNord-anställda för en  härlig helkväll med middag och fotboll.

Kvällen startade med en brakmiddag på Restaurang Modis som ligger bara ett stenkast från Friends Arena. Där intogs en delikat hamburgerbuffé med allt man kan tänkas behöva på en hamburgare och alla slapp gå hungriga till matchen.

Det blev en hel del fotbollssnack vid borden, tror nästan alla hade sin egen startelva klar i huvudet innan matchen och otroligt kul att det var postisar från både Falun, Västerås och Uppsala som var med på Posten Fritids första fotbollsevent - en riktigt härlig blandning av deltagare.

Vid 20:00 var vi på arenan för att se blågula hjältarna värma upp inför matchen, och som vi alla hade fått information om via media kunde inte den stora profilen i laget, Zlatan, spela på grund av skada. Bara det blev en rolig diskussion - vem som skulle ersätta honom.
Härligt att se 50 glada postisar som sitter på rad och är nöjda och många av oss är expertkommentatorer som vet hur man ska spela och vilka spelare man ska byta ut. Bästa tränaren sitter alltid på läktaren, det vet väl alla …

Vad ska man säga om matchen? Jo att de första tio minuterna spelade Sverige riktigt bra, men resten av matchen blev en mindre gäspning. Det fanns vissa spelsekvenser som var bra, men visst saknade man Zlatan. Det var till och med så att många skanderade In med Zlatan! fast han var skadad.
Med facit i hand så får Sverige vara glada för en pinne och vi får hoppas på bättre fart mot Lichtenstein på söndag, då borde motståndet vara lättare och den matchen intar man i soffan.

Den utlottade SVFF Hooden vanns av Henrik Terlinder Märsta

Tack alla som var med!