Teknikfolk i 3-kamp

Enheten Teknik, Infrastruktur och Fleet växlade under en kväll intensivt arbete mot socialt umgänge. 13 glada personer lämnade Arken för en 3-kamp på O’learys Game Center vid Norrtull.

Efter en uppvärmande promenad i höstmörkret alternativ bilfärd var vi på plats för genomgång av trekampens grenar och indelning i 4 lag. Sedan var det på med bowlingskor och glada hejarop. Vi växlade frisk mellan strikar, rännbollar och synkroniserade kast. 

Efter bowlingen var det dags för basket, där det var skottävling en mot en. Många bollar i luften var det, en hel del trillade i till publikens hejarop även från de andra lagen.

Som sista gren och avgörande för tävlingen var det shuffle board. Enkelt beskrivet curling på ett 4 meter långt bord inomhus med små metallpuckar. Här var det precision och fingertoppskänsla. Det dröjde dock till efterföljande middag innan segraren korades. Ödmjukt tog de emot publikens jubel och kvällen avslutades med att middagen avrundades och trevligt småprat tog över.

Vi som var med var mycket nöjda efter en eftermiddag och kväll när vi fick chansen att umgås utanför jobbet. Tack PostNord Plus för ert bidrag.

Magnus Bennich, Enheten Teknik, Infrastruktur och Fleet