På musikal med kollegorna

"Enormt bra!" tyckte arbetskamraterna från Stockholm om musikalen Chicago.

Vi i lönehanteringsgruppen Stockholm Syd, som består av sju personer, diskuterade vad vi skulle göra med det aktivitetsbidrag vi kunna söka för att göra nåt trevligt tillsammans på vår fritid.

Efter ett tag kom förslaget att gå på teater. Vi kollade utbudet och kom fram till att musikalen ”Chicago” verkade trevlig och såg att den gick på Stadsteatern som ligger i Kulturhuset centralt i Stockholm. Ett bra val tyckte alla så vi enades om att gå dit en lördag sista dagen i januari.

Innan teatern skulle vi ses och äta en bit mat och på Kulturhuset ligger en liten thairestaurant lägligt till så vi gick dit. Även det var ett bra val. Gott och billigt och till efterrätt fick vi grädda våra egna våfflor :)
 
Chicago började kl. 19 och vi hade platser mitt i den fullsatta salongen vid Stora Scenen. Musikalen som är känd från både teater och film har fått MYCKET bra kritik så våra förväntningar var stora.

Så hur var den? Enormt bra! Fantastiska sång- och dansnummer av hela ensemblen som bestod av bland andra Lisa Nilsson, Sharon Dyall, Dan Ekborg och många fler. Musikalen Chicago kan vi verkligen rekommendera! Den spelas tom 31 maj 2015.

Monica Sporre, lönehanteringsgruppen Stockholm Syd