From good to great...

Försäljning KAM SYD samlades på Ljunghusens Golfklubb för ett avslutande säljmöte och en trivselaktivitet.

Syftet med mötet och aktiviteten var att summera arbetet under första halvåret, planera hösten arbete med dess utmaningar och svetsa samman teamet ytterligare. Efter inledande möte och lunch var det dags ge sig ut på banan. Vi var några s k ”Wannabee” som lastas in i golfbil och förpassades till ”drivingranchen” där en instruktör tog hand om oss. Efter några vilda svingar fick vi ordning på slagen, tyckte i alla fall vi (instruktören var mer tveksam). Vi tog med oss att övning ger färdighet!
 
Samtidigt samlades de etablerade spelarna ute på Ljunghusens natursköna bana för årets KAM Syd Trophy. Stämningen var rå men hjärtlig, kommentarerna och skratten ven genom luften. Även bollarna ven, ibland dit man siktade och ibland någon annan stans. Mirakulösa slag fanns såsom vattenplaning och bunkerslag i hål. Trots detta blev det ett mycket bra resultat i den individuella prestationen och jag är övertygad att framgångsfaktorn var att de hade kul tillsammans.

Segrande, för andra året i rad, blev Mikael Svensson som prickade formtoppen just den dagen.
 
Kvällen avslutades med gemensam middag där vi förstärkte värdet av att ha kul på och i jobbet.
 
För att bli ännu bättre och kunna gå ”FROM GOOD TO GREAT”, identifierade vi olika aktiviteter som vi själv kan genomföra baserat vi vår säljkultur, PN lyssnar internt och utfall  teamfokus. Detta, tillsammans med en tydlig gemensam målbild, är jag övertygad om att detta duktiga och kompetenta team kommer överträffa våra mål.
 
Mikael Lundholm
Försäljning KAM SYD