Stärk gemenskapen i din arbetsgrupp – sök aktivitetsbidrag

Hitta på något kul med dina kollegor i mindre grupp och gärna utomhus. Du vet väl att du och dina kollegor kan söka aktivitetsbidrag från Personalstiftelsen PostNord Plus?

Starta upp hösten med en kul aktivitet tillsammans med dina kollegor. Gör gärna någon rolig aktivitet utomhus, rid islandshästar, spela boule, golf eller vandra med en god picknick som avslutning.

Aktiviteten ska förläggas till fritiden och den ska erbjudas alla anställda på arbetsplatsen eller teamet/enheten. Projektledaren ansöker genom att skicka in en beskrivning och budget för aktiviteten senast fyra veckor innan aktiviteten äger rum.

Under rådande omständigheter får man vara max 50 personer vid en tillställning och vi rekommenderar er att göra en aktivitet utomhus för att minska smittspridningen – är ni många så dela upp aktiviteten på två dagar/tillfällen, detta ska framgå i ansökan.

När vi på stiftelsen fattar beslut om att godkänna er ansökan följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Efter aktiviteten skickar projektledaren in bilder och en berättelse som sedan publiceras här på postnordplus.com på sidan Stories. På Stories kan du få inspiration och läsa om vad dina PostNord-kollegor runt om i landet har hittat på.

Klicka här för att söka aktivitetsbidrag (inloggning krävs)