Är du nyfiken på cricket?

Personalstiftelsen har träffat Amarnath Das som arbetar på PostNords huvudkontor i Solna. Han är anställd på PostNord sedan 2,5 år tillbaka. Just nu arbetar han som produktägare för Analytics & Automation Team.

Amarnath bor med sin familj i Stockholm och han har en son som är 18 månader gammal och går på dagis.

Amarnath är född och uppvuxen i en av Indiens största städer, Chennai. Hans största intresse är cricket, vilket han inte är ensam om i Indien.  

Sporten är störst i asiatiska länder som Indien, Pakistan, Bangladesh, Afghanistan och Sri Lanka, men även i andra delar av världen som England, Irland, Nya Zealand, Sydafrika, Västindien, och Australien är cricket mycket stort.

Faktum är att cricket är en av världens största sporter med över 2,5 miljarder fans och där cricketstjärnor som Virat Kohli och MS Dhoni tjänar i klass med sportprofiler som Usain Bolt, Kobe Bryant eller Neymar Jr. Ändå känner än så länge relativt få till sporten i Sverige, men kanske detta nu är på väg att ändras.

Amarnath verkligen brinner för cricket som han har spelat sedan 5-års ålder.

-    Jag vill sprida kunskap om cricket till mina kollegor på PostNord, berättar han entusiastiskt. Därför bjuder jag in alla mina PostNord-kollegor att prova på cricket en eftermiddag i mars.

-    Ta med din familj, dina vänner, dina barn eller din partner. Alla är välkomna att prova på denna fantastiska sport tillsammans med mig och mina lagkamrater, fortsätter han.

Ta chansen att prova på cricket

Just nu är datumen för att prova på cricket inställda, nya datum kommer inom kort. De som anmält sig har fått mejl om att cricketen är inställd.

INSTÄLLT! Välkommen till hälsocentret på Arken, plan 7, onsdag 18 mars klockan 14:00-16:00  och onsdag 8 april klockan 14:00 – 16:00. Amarnath och hans lagkamrater kommer att finnas på plats med utrustning och instruktioner för dig som vill prova på denna sport.

Anmäl gärna ditt deltagande till Amarnath.Das@postnord.com via mejl.

Välkommen!