Äntligen är våra Storstuga Plus klara!

Under det gångna året har vi renoverat och färdigställt ytterligare tre av stiftelsens storstugor till Storstuga Plus som är vårt boende där din bekvämlighet och lediga tid prioriteras högst av allt.

– Äntligen är våra Storstuga Plus klara, berättar Eva Kristensson, VD Personalstiftelsen PostNord Plus. Renoverings- och upprustningsprojektet har haft sina utmaningar pga världsläget. Det har varit mycket förseningar med leverans av både inredning och möbler. I sista stund kom äntligen våra varmvattenberedare på plats, fortsätter Eva Kristiansson som varit byggherre under projektet.

– Men så fantastiskt fint det blev! Nu längtar vi efter att våra gäster från PostNord ska komma hit och uppleva den härliga miljön här i Stöten, i Sälenfjällen. Både inne i våra nyrenoverade stugor och ute i backarna.

– Detta är de sista storstugorna som vi nu har rustat upp och vi är nöjda med resultatet, fortsätter Eva. Det händer mycket i Stöten gällande flera investeringar som har gjorts i anläggningen, såsom nya lägenhetsområden, nytt snöläggningssystem mm som i sin tur gett Stöten några av skidsveriges tyngsta utmärkelser, såsom Sveriges bästa skidort.

Storstuga Plus är vårt boende där din bekvämlighet och lediga tid prioriteras högst av allt och ligger i området Ranchen. Stugorna är helt nyrenoverade i ski lodge-stil med bland annat bastu och öppen spis. Du behöver helt enkelt bara packa upp väskorna, tända brasan och njuta av att din fjällsemester har börjat!

Boka din Storstuga Plus här

Om Storstuga Plus

Storstuga Plus är 68 kvm och har byggts om och renoverats. Stugorna erbjuder två sovrum med dubbelsäng (2x80 cm) samt TV på väggen, och ett sovrum med familjesäng där överslafen är 80 cm och underslafen 115 cm (plats för en extra). I allrummet finns en hörnbäddsoffa med extrabäddar för två (140 cm). Totalt 6 ordinarie bäddar och 3 extra, dvs. max 9 personer.

I allrummet finns ett fantastiskt kök med köksbord och en hörnsoffa med fåtölj samt en stor TV. Mysiga inredningsdetaljer som en fondvägg i mörkt trä, härliga plädar och kuddar samt fina tavlor ger tillsammans med braskaminen den äkta ski lodge-känslan.

Bastu med fönster, altan med sittbänk och en sittmöbel finns. I hallen finns torkskåp, skotork och smarta förvaringslösningar. Klinkergolv med värme.


Välkommen till oss på Sälenhornet Resort! Här äger Personalstiftelsen PostNord Plus 10 Storstugor Plus och 10 Parstugor i Ranchen området och 2 lägenheter i området Pistbyn.