Vi lärde oss massor om Postens historia

Kundservice Teamchefer Västerås stärkte gemenskapen och trivseln med en dag på Postmuseet i Stockholm.

Som alla vet, så har det varit en tuff tid sedan pandemin slog till. Det har inte gått att genomföra viktiga aktiviteter för kollegerna som stärker trivsel och samarbeten på samma sätt som innan pandemin. Därför var det viktigt för oss operativa chefer på kundservice att hitta ett bra sätt där vi kunde både träffas och arbeta igenom vissa saker tillsammans men också få ett break i vardagen med lite roligheter. Vi hade ett tema rakt igenom dagen och det var Postens historia och ABC Ledarskapet.

Vi började denna aktivitet klockan 11:00 med att bjuda samtliga chefer på lunch samt en introduktion till dagen.
 
11:30 kom bussen och hämtade oss. Färden gick mot huvudstaden och Postmuseet.

Aktiviteter var planerade för denna bussfärd, det handlade om ABC Ledarskapet. Vi hade delat in cheferna två och två och tanken var att vi skulle göra detta till en tävling med fina priser.
 
Väl framme i Stockholm blev vi avsläppta vid slottet och vi tog en liten promenad till Lilla Nygatan där Postmuseet ligger.

Väl inne i museet så mötte Vivi upp oss. Hon tog oss på en fantastisk resa genom Postens historia.
 
På bussresan tillbaka så fortsatte vi arbetet med ABC och vi hade en Quiz tävling som var baserad på Postens historia och ABC ledarskapet som Posten arbetat med sedan starten 1636.

Frågorna och svaren hade Postmuseets personal tagit fram. Mellan frågorna spelades musik som var förknippad till brev och paket.

Väl hemma i Västerås fortsatte vi kvällen och vi gick ut och åt tillsammans.

Tack PostNord Plus för att ni var med och bidrog till vår aktivitet - det var så uppskattat!

Daniel Fransson
Kundservice Teamchefer Västerås