Alla blev vinnare!

Team 9 från kundtjänst i Västerås stärkte gemenskapen sammanhållningen med Escape Room.

Team 9 från kundtjänst i Västerås skickade 9 stycken eldsjälar till Escape Room i centrala Västerås. På grund av antalet deltagare blev det två olika rum som bokades: "Nikola Tesla" respektive "Piratens Hydda". Det blev uppdelat i två lag om 4 respektive 5 deltagare, med flest antal i Nikola Tesla.
 
Det var otroligt roligt och klurigt, men utmanande på ett spännande sätt, med respektive rum. Vi hade 90 min på oss vardera och började samtidigt. Det var mycket skratt och skämt som delades sinsemellan. Ibland kanske det kom någon svordom också.
 
Främst var det slutet som var mest spännande: gruppen i Nikola Tesla hade lite problem att ta sig igenom det allra sista hindret, på grund av att det hade varit lite trasigt, så pressen och adrenalinet ökade lite. Till slut när de kom ut, visade det sig att båda grupper kom ut samtidigt.
 
I och med att det var tidstävling mellan grupperna, vem som kunde komma ut först, uppstod lite samtal och diskussioner om vem som hunnit ut först. Spelledaren från Escape Room kallade det dock avgjort och därmed blev det tyvärr ingen vinnare.
 
Efter aktiviteten gick hela sällskapet vidare för mat och dryck. Samtalen om vem som var vinnare fortsatte givetvis, men det tog inte kol på stämningen för det. I stället fortsatte det skämtas och skrattas och det berättades flitigt om hur det gick för respektive grupp i varsitt rum, innan det snart blev kväll och många behövde röra sig hemåt.

Alla var otroligt glada och nöjda med aktiviteten, samt att gemenskapen och lagsammanhållningen stärktes! 😊

Chanel Arponen
PostNord Team 9 kundtjänst