Boda Borg gick hem hos alla

Skellefteå DIP drog ut på ett uppskattat sökande bland Boda Borgs äventyrliga utmaningar.

Vi var 21 stycken från Skellefteå DIP som besökte äventyrshuset Boda Borg lördagen den 13 oktober. Vi är en grupp med stora åldersskillnader och många olika personligheter. Detta kombinerat med att vi bor i en relativt liten stad, gör att aktiviteter som passar alla kan vara svåra att hitta. Men Boda Borg gick verkligen hem hos oss alla och vi hade en oerhört bra kväll!  
 
Väldigt många av oss hade tillbringat förmiddagen med YKB-utbildning så vi började gruppaktiviteten med middag på plats för att ladda batterierna. Därefter delades alla in i lag och aktiviteten började. Vi försökte göra lagen så varierade som möjligt och blandade åldrar. Även de som inte kunde vara med inne i utmaningarna var på plats och umgicks. Efter några timmar inne i de olika söken så var det dags för prisutdelning där vi fick tröjor och applåder.
 
Sammanfattningsvis så var detta en jättesuccé och vi på PostNord Skellefteå DIP vill tacka PostNord Plus för bidraget, samt vår chef Jonas Blom som stod för maten (trots att hans lag kom sist).

Jennifer Eriksson, Skellefteå DIP