Turstrumpor vapen i femkamp

"Det var olidligt spännande men till slut kunde vi kröna ett vinnande lag."

Vi var 24 stycken tappra kolleger som följde med och tävlade i femkamp på Gröna Lund. Den vackra sensommarkvällen började med uppsamling i en restaurang där alla blev uppdelade i lag. Vissa personer hade, dagen till ära, valt att sätta på sig sina turstrumpor. Vi åt och drack gott innan själva kampen började. Totalt deltog fyra ståtliga lag som kämpade om äran och en guldmedalj.

Grenarna i femkampen bestod av allt ifrån vattenpistol till galen bowling. Efter att alla lag hade kört sina grenar samlades vi och räknade ihop poängen. Det var olidligt spännande men till slut kunde vi kröna ett vinnande lag.

Många av kollegerna valde även att möta sina rädslor i åkattraktionerna. En kollega åkte berg-och-dal-bana för första gången någonsin och det blev en stor succé.

Kvällen avslutades med att vi lyssnade på Markus Krunegårds livespelning där bland annat Miriam Bryant levererade stor gästshow. Vi tog den majestätiska Djurgårdsfärjan tillbaka till Slussen där vi sa hej då. Vi längtar redan till nästa aktivitet. Ryktet säger att det har något med sång att göra.

Julia Teittinen, PostNord Strålfors Västberga