Datakrångel skapade spänning

PostNord TPL Ljungby började sin kväll med bowling på sex banor med inhyrd instruktör som visade hur proffsen gör samt lite tips på vad som man ska tänka på.

Sedan drog tävlingen mellan oss kollegor i gång. Instruktören gick omkring bland oss och gav oss lite extra coaching o tips. Tyvärr strulade datasystemen så vi fick inga resultat under spelets gång. Stämningen var verkligen på topp och vi spekulerade om vem som egentligen vann?

Spekulationerna fortsatte hela veckan efteråt. Det var först ett par veckor senare som det stod klart att Pontus Axelsson var vinnaren. Först då kunde han ta emot vinnarpokalen som delades ut av projektledaren Jenny Igbo.

Efter bowlingen förflyttade vi oss vidare till restaurang Bryggeriet. Vi var mycket hungriga efter ett par timmars bowling. Maten smakade utmärkt och de flesta av oss blev kvar ända till midnatt, vissa av oss ända till stängningsdags.

Summa summarum blev det en mycket lyckad kväll och tack vare datastrulet var spänningen på topp flera dagar efter bowlingen!

Jenny Igbo, PostNord TPL AB, Ljungby