Färgglatt prickskytte

Två team från Västerås kundservice mätte krafterna med varandra i Västerås Paintball park.

En utmaning ledde till att två team från kundservice, Premium och Second Line, hamnade i en paintballmatch mot varandra lördag den 13 oktober.

Ett glatt gäng rullade upp på Västerås Paintball Park vid 13-tiden, solen sken och vi hade cirka 20 grader varmt. Efter en genomgång med instruktören bar det iväg in i skogen där vi skulle sätta igång det första av dagens spel.

Vi började med en så kallad team death match, där man spelar tills det ena laget förlorat samtliga spelare. Denna runda vann Second Line. Sedan visade Premium var skåpet skulle stå, de började med att vinna runda två, därefter gick vi över till ”Flaggspel” där man samtidigt skulle hissa tre stycken flaggor med sitt lags färg. Även här drog lag Premium det längsta strået och laget tog ledningen med 3-1 i matcher.

Efter flaggspelet fick vi förflytta oss till nästa bana, en uppbyggd replika av en riktig tävlingsbana, ett stort gräsfält med höbalar. Second Line chockade Premium i första matchen och utjämnade till 3-2 en kollega tog språng och lyckades ta ut minst halva motståndarlaget. Därefter följde två jämna matcher som team Premium gick segrande ur, slutställningen blev alltså 5-2 och en klar vinst till Premium.

Efter paintballen fick var och en ta sig hem, duscha och göra sig i ordning då vi bokat bord på restaurangen Indigo i centrala Västerås på kvällen. Här avnjöts en fantastisk 18(!)-rätters måltid tillsammans.

Medarbetarna var mycket nöjda med dagen och vi vill tacka PostNord Plus för möjligheten att kunna ordna detta, vi kommer definitivt ansöka om aktivitetsbidraget nästa år igen.

Susanne Lindeborg och Carl Westerlund, Kundservice Västerås