Hemester - semester på hemmaplan

Hemester - unna dig och din familj en trygg semester på stiftelsens anläggningar i fjällen i sommar. Nu med öppet köp 30 dagar innan ankomst.

I dessa tider kan det vara skönt att drömma sig bort till stillheten och tryggheten med en semester i svenska fjällen. Du och din familj bor i en egen stuga, ni är självförsörjande och har naturen runt knuten. Frisk luft och aktiviteter för både stora och små, ni kan fiska, vandra och upptäcka nya platser. Ingen trängsel och stillsam naturupplevelse.

Landskapet i fjällen är vackert och skiftande. Att fjällen har något att erbjuda året runt, inte bara på vintern, är en mycket underskattad egenskap. På sommaren kan du vandra, fiska, plocka bär, cykla och mycket mer.

Passa på att boka din resa till våra anläggningar Sälenhornet Resort i Stöten, Sälenfjällen, och Fjällhornet Resort i Ljungdalen, Härjedalen, med extra förmånlig rabatt för dig som är PostNord-anställd/-senior.

Det här gör vi för att du som gäst ska känna dig trygg hos oss:
  • Vi följer riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och UD och vi har vidtagit de åtgärder som rekommenderas för att minska risken för smittspridning.
  • Vi har upprättade rutiner och planer för att värna om våra gästers och vår personals hälsa.
  • Hygien och renlighet är alltid högprioriterat. Ökat fokus på handhygien.
Öppet köp 30 dagar innan ankomst

För din trygghet och för att du som gäst känna dig trygg vare sig om det är dina egna semesterplaner eller omvärlden som förändras, så får alla öppet köp till och med 30 dagar innan ankomst. Köper du till ett avbeställningsskydd kan du göra ändringar oavsett anledning till och med 15 dagar innan ankomst. Med läkarintyg kan du göra ändringar fram till ankomstdagen kostnadsfritt. Avbeställningsskyddet återbetalas ej.