Hemester - semester på hemmaplan

Hemester - unna dig och din familj en säker och trygg semester på stiftelsens egna anläggningar i fjällen. Nu med öppet köp 30 dagar innan ankomst.

I dessa tider kan det vara skönt att drömma sig bort till stillheten och tryggheten med en semester i svenska fjällen. Du och din familj bor i en egen stuga, ni är självförsörjande och har naturen runt knuten. Frisk luft och aktiviteter för både stora och små, ni kan åka skidor, fiska, vandra och upptäcka nya platser. Ingen trängsel och stillsam naturupplevelse.

Landskapet i fjällen är vackert och skiftande. Att fjällen har något att erbjuda året runt, inte bara på sommaren, är en mycket underskattad egenskap. På vintern kan du åka skidor, vandra, fiska, och mycket mer.

Passa på att boka din resa till våra anläggningar Sälenhornet Resort i Stöten, Sälenfjällen, och Fjällhornet Resort i Ljungdalen, Härjedalen, med extra förmånlig rabatt för dig som är PostNord-anställd/-senior.

För din trygghet hos oss

Klicka här för att läsa vad vi gör på Fjällhornet Resort för din trygghet som gäst hos oss.

Klicka här för att läsa vad Stöten gör för din trygghet i Sälenfjällen och på Sälenhornet Resort (informationen uppdateras löpande).

Generösa bokningsregler - öppet köp 30 dagar innan ankomst

För din trygghet och för att du som gäst känna dig trygg vare sig om det är dina egna semesterplaner eller omvärlden som förändras, så får alla öppet köp till och med 30 dagar innan ankomst. Köper du till ett avbeställningsskydd kan du göra ändringar oavsett anledning till och med 15 dagar innan ankomst. Med läkarintyg kan du göra ändringar fram till ankomstdagen kostnadsfritt. Avbeställningsskyddet återbetalas ej.