Vi gjorde det tillsammans!
En fysisk promenad online på flera platser runt om i landet.

Frisk luft, kluriga frågor och drygt 1 000 000 steg tillsammans när PostNord-promenaden genomfördes i onsdags.

PostNord-promenaden genomfördes på kvällen den 26 augusti online. Över 140 PostNord-kollegor hade anmält sig till eventet som gick ut på att vi promenerade tillsammans runt om i hela landet. Kvällen bjöd på uppvärmning, underhållning, stretching och en digital tipspromenad – allt via den mobila enheten.

–  I tider som dessa när vi från Personalstiftelsen har svårt att erbjuda fysiska aktiviteter i stora grupper till PostNords-anställda, så var det spännande att testa en ny aktivitet. En digital promenad, berättar Eva Kristiansson, Vd för Personalstiftelsen PostNord Plus.

–  Vi strävar efter att genomföra ”Klimatsmarta event” framöver, och att promenera runt om i landet är både bra för naturen och för vår egen hälsa,  fortsätter Eva.

I den digitala chatten under promenaden kunde deltagarna bland annat checka in, kommentera var de befann sig och berätta hur vädret var, samt svara på frågor i den digitala tisprundan. Deltagarna kom från hela landet och chatten sprudlade av härliga kommentarer.

Vi gratulerar vinnarna i tipsundan!
Priser skickas ut vecka 37

  • Maria Sjöstrand från Örebro
  • Bengt Magnusson från Ronneby
  • Annika Bergestal från Falun
  • Christer Antman från Luleå
  • Sandra Warnebring från Malmö
  • Björn Grönvall från Bengtsfors

Personalstiftelsen ser nu över möjligheten att använda sig av tekniken framöver för att kunna genomföra fler fysiska aktiviteter online.

–  Vi har precis lanserat Wellness-utmaningen, en exklusiv hälsosatsning online. En utmaning som sker digitalt och där deltagarna får ett coachbrev varje dag, vår egen utgåva av boken ”Livsbalans på 30 dagar”, samt får delta på två exklusiva webinar, avslutar Eva Kristiansson.