Vi gjorde det tillsammans!
#postnordpromenaden

Vilken succé! För andra årets i rad genomförde vi eventet PostNord-promenaden.  Alla promenerade på egen hand runt om i landet och kunde via sina mobiler delta i kvällens program. Kluriga frågor och en chatt som glödde med inlägg från alla som deltog. 71 procent av deltagarna gick för andra året i rad.

PostNord-promenaden genomfördes på kvällen den 21 september online i mobilen. Över 100 PostNord-kollegor hade anmält sig till eventet. Kvällen bjöd på uppvärmning, underhållning, stretching och en digital tipspromenad – allt i mobilen.

–  Vilken energifylld kväll vi fick med alla positiva och aktiva PostNord-kollegor runt om i landet! Detta kommer att bli en årlig tradition framöver, berättar Eva Kristiansson, Vd för Personalstiftelsen PostNord Plus.

– Stort tack för alla fina bilder som ni skickat in från era promenader, hälsar Maria Larsson, webbredaktör för postnordplus.com.

I den digitala chatten under promenaden kunde deltagarna bland annat checka in, kommentera var de befann sig och berätta hur vädret var, samt svara på frågor i den digitala tisprundan. Deltagarna kom från hela landet och chatten sprudlade av härliga kommentarer.

Det var många som skrev fina inlägg om sina promenadstråk i chatten:

– Fin solnedgång vid Killingsholmens hav, lugna vindar och lite vågor, svanar i havet, så vackert, skrev Florence.

Vi tackar Annette Lefterow, vår moderator för kvällen! Annette är en ledande expert inom wellness, spadesigner, uppskattad pedagog och föreläsare inom bland annat yoga, wellness och ayurveda. Som PostNord-anställd har du gratis tillgång till wellnessbylefterow.com - klicka här för mer information.

Följande personer vann en snygg och praktisk ryggsäck:

Ylva Hultman
Ann-Charlotte Kreuger
Camilla Timrup
Tomas Ekenryd Meurling
Helena Andersson

Stort grattis till vinnarna!