Nu lanserar vi Wellness-köket på postnordplus.com

Wellness-köket är enkelt, nyttigt och gott och sätter guldkant på tillvaron. Här hittar du mat, recept och inspiration för alla hushåll och plånböcker. För både fest och vardag. I tider som dessa vill vi förgylla vardagen för dig i PostNord. Stärk gemenskapen och laga god mat tillsammans med oss, och dina nära och kära.

Varje månad kommer vi att publicera tio nya recept på sidan Wellness-köket på postnordplus.com. Wellness-köket är uppdelat i fem olika kategorier:

  • Frukost
  • Lunch
  • Middag
  • Guldkant
  • Energi snacks


Du kommer hitta tävlingar och framtida samarbetspartners på sidan, och vi kommer även att erbjuda olika webinar inom ämnet.

– Vi är oerhört stolta över att lansera detta nya koncept berättar Eva Kristiansson Vd Personalstiftelsen PostNord Plus. God och nyttig mat, både för det stora och det lilla hushållet.

– Har du som är PostNord-anställd/-senior något inspirerande recept som du vill delge oss är du varmt välkommen att göra detta. Håll utkik på postnordplus.com/wellness-koket för mer information om detta, fortsätter Eva.

Ta gärna bilder på dina mästerverk och lägg upp i sociala kanaler så kan vi titta in i just ditt wellness-kök. Kom ihåg att hashtagga dina inlägg med #mittwellnesskök

Smaklig måltid!

Besök Wellness-köket här