Göteborg Boulemästare 2016

Janne och Eva-Karin grävde Guld i Malmö!

Årets boule gick av stapeln på Krokbäcks IP i Malmö. Under lördagens grundspel var det verkligen högsommar, jättefina jämna planer och humören på topp. I endags spelet segrade ett lag från Borlänge, Eva Sares och Jan Hammarlind. 

Kvällens kamratmiddag bestod av buffé på Goodmorning hotell där de flesta också bodde. K. Lundström band stod för dansmusiken.

På söndagmorgon var vädergudarna på dåligt humör, blixt och dunder och hällregn! Matcherna kortades ner lite och fram på dagen var det sol igen. 

I A-finalen mötte göteborgarna Jan Viberg och Eva-Karin Ingelstedt skövdespelarna Ingvar Sjöholm och Hans Lindqvist. Janne var i final även i fjol på hemmaplan med en annan medspelare men fick se sig besegrad den gången. I år gick det bättre och de ädlaste medaljerna tillföll göteborgarna! Trea blev Royne Eriksson och Lars Hesse, Skövde samt fyra Pamela Lindgren och Maggan Sasse, Pif Göteborg.

Boulevinnare 2016Janne och Eva-Karin flankerade av tvåorna (till höger) och treorna

Summa summarum ett bra arrangemang och ett stort tack till PKK Malmö och tävlingsledare Fredrik Dahlén. Nästa år är alla boulespelare välkomna till Linköping!

Ewa Wiklund 

Resultatlistor hittar du nedan. 

  • Skriv ut