Postklassiker 2020

2020 - ett klassiskt år med motgång!

Postsimmet

Det har varit ett unikt år på grund av rådande pandemi. För att komma till ett avslut så blev sista grenen, Postsimmet, för de flesta ett löfte att fullfölja den när badhusen öppnar igen. Det ligger faktiskt i tiden, köp nu betala om tre månader, typ!

Fem presentkort och trisslotter har lottats ut bland de som skall delta i Postsimmet. Vinnare av presentkorten är Mats Eriksson, Göteborg PIF, Leif Persson, Hallstahammar PIF,  Carina Johansson, Ronneby PIF, Karin Kajsa Johansson, SPIK och Simon Sköld, Västerås PIF. Vinsterna skickas till föreningarna!

Postklassiker

Gåvokort och medaljer för de som tagit Postklassikern kommer att skickas till föreningarna. Vi väntar på leveransen av medaljer innan vi kan skicka ut dem men de kommer under närmaste tiden.

Nedan har ni listor på deltagare i grenarna på hemmaplan och alla som tagit klassikern under 2020. Saknas någon sitt namn på listan skicka ett mejl till web@pif.nu

Postklassikern 2021 har inletts med Postskidan på hemmaplan och vi hoppas naturligtvis att hösten skall bli åt det normala hållet. Hur det går vet vi inte förrän vaccineringen tagit ordentligt fart men det verkar positivt.

  • Skriv ut