Trampet 2016...

...på soliga och cykelvänliga Gotland

 PIF Visby bjöd upp till Posttrampet 2016. Till sin hjälp hade de anlitat Destination Gotland för resa och boende och Ringmurens Cykelklubb för banan. Kan väl säga att allt fungerat perfekt. Resor och boende var kalas och banan som Ringmurens Cykelklubb lagt var utmärkt i dubbeltydig mening. Förutom en vacker bana med halvannans mil avslutning längs med havet så var det enligt utsago den bäst märkta bana  vi haft i Posttrampets historia. När sedan vädret var i det närmaste perfekt för cykel med en temperatur på 18-19 grader och en lätt vind så var det idel glada miner bland cyklisterna när de gick i mål i hamnen nära Almedalen.

Kamratmiddagen på Wisby Strand inleddes med en härlig Buffé, passar kanon med buffé när man cyklat 46 km under dagen. Var det en bra temperatur för cykel på dagen så kan man lugnt säga att den blev betydligt högre när gruppen Deja Vú drog igång musiken när maten var uppäten och borden avdukade.  Dansen tog vid och pågick fram till ett! När alla gick hem var det med ett belåtet leende på läpparna och kanske lite stela ben efter en dag fyllt av cykel och dans!

Vi tackar PIF Visby som har gjort ett kanonjobb! Som man säger på Gotland, "Vi syns när vi raukas" och nu gäller Simmet på hemmaplan och Postskidan i Mora 4 februari 2017!

Länk till bilderna hittar du nedan. Det är två bildalbum. Dels Thomas Samuelssons högklassiga bilder och mina.

Christer Antman 

 


Var du med? Ladda upp dina bilder i bildgalleriet!