Mer aktiv fritid för ännu fler medarbetare

– Äntligen kan vi nu lansera en Wellness-app ”för dig i PostNord” med en egen PostNord-community, berättar Eva Kristiansson, VD Personalstiftelsen PostNord Plus. Här checkar vi in, delar wellnessbilder och favoritrecept och inspirerar varandra i vår Wellness-pepp. Appen är kostnadsfri och bindningsfri till alla i PostNord.

En meningsfull fritid vid sidan av arbetet är avgörande för en bra balans i livet. Personalstiftelsen PostNord Plus uppgift är att erbjuda PostNords anställda ett brett utbud av attraktiva aktiviteter inom allt från semester till motion och kultur i syfte att stimulera dem att utnyttja sin lediga tid på ett sätt som ökar både deras fysiska och mentala hälsa. Denna unika och av många varmt uppskattade förmån vill vi nu att ännu fler anställda ska ta del av - inte minst de många nyanställda och unga inom PostNord. Därför satsar vi extra under det kommande året på att öka kännedomen om vårt utbud av aktiviteter och erbjudanden.

Vi vet att fysisk aktivitet är avgörande för människors välmående för att minska risken för en rad sjukdomar. Vi vet också det är viktigt med mental stimulans. Att erbjudas attraktiva aktiviteter inom båda dessa områden av sin arbetsgivare, tillsammans med sina arbetskamrater, bidrar dessutom till ökad trivsel och sammanhållning på arbetsplatsen samt ökad lojalitet mot arbetsgivaren.

–    Allt detta är viktiga anledningar bakom Personalstiftelsen PostNord Plus kontinuerliga arbete för att engagera medarbetarna i aktiviteter som bidrar till deras trivsel och hälsa berättar Eva Kristiansson, VD Personalstiftelsen PostNord Plus.

Eva berättar vidare...
– Äntligen kan vi nu lansera en Wellness-app ”för dig i PostNord” med en egen PostNord-community. Här checkar vi in, delar wellnessbilder och favoritrecept och inspirerar varandra i vår Wellness-pepp. Appen är kostnadsfri och bindningsfri till alla i PostNord.

Lansering av appen sker den 15 februari med ett exklusivt Wellness- webinar kl 18:30.

Om den nya satsningen - Wellness- app "för dig i PostNord"

Personalstiftelsen PostNord Plus lanserar en helt ny kostnadsfri livsstilsapp med fokus på egenvård och hälsa i vardagen för alla i PostNord i samarbete med företaget Wellness by Lefterow. Syftet med tjänsten är att inspirera de anställda till ett hälsosamt liv genom både träning, mentala övningar och bra kost. I appen finns ett eget PostNord-community där vi kan checka in, dela bilder, delar våra favoritrecept och ge varandra massor av Wellness-pepp. Utöver denna funktion finns träning, meditation, yoga, hälsotips, kurser, recept ut wellnessköket och alla kan följ upp sin egen wellness mm. Vi har sedan 2010 arbetat med området wellness där de anställda har tillgång till en digital hälsoplattform – Wellness online, webinar kopplade till wellness samt erbjudanden om recept från vårt Wellness-kök. Den digitala hälsoplattformen kommer nu att ersättas av Wellness-app.

Om Wellness by Lefterow

Denna satsning gör vi tillsammans med företaget Wellness by Lefterow AB.

Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness, spadesigner, uppskattad lärare och föreläsare inom bland annat yoga, wellness och ayurveda. Annette har skrivit flera böcker inom området wellness, bland annat boken Livsbalans på 30 dagar. Wellness by Lefterow APP är en helt ny livsstilsapp med fokus på egenvård och hälsa i vardagen och går att ladda ner via Google Play och App Store.

Kontaktperson: Eva Kristiansson, VD Personalstiftelsen PostNord Plus