Få en bättre vinter – bo på hotell

Med 280 hotell har Scandic något att erbjuda alla – oavsett om du reser ensam, med familjen eller med vänner. 

I samarbete med Scandic Hotels

Nu är det hög tid att sätta guldkant på vintern. Kom iväg ett par dagar och njut av allt en hotellvistelse har att erbjuda.

– Vill du maxa vintern har vi bland annat flera hotell nära skidbackar och skidpaket, berättar Elisabeth Jonsson, Area Sales Manager på Scandic Hotels.

När PostNords anställda utnyttjar Personalstiftelsen PostNord Plus erbjudande för att bo hos Scandic ingår alltid detta, förklarar Elisabeth Jonsson:

– Gästerna har tillgång till vår stora frukostbuffé, fritt wifi på hela hotellet, de kan använda gym och möjligheten att checka ut online. Barn under 13 år bor också alltid gratis i vuxens sällskap, säger hon.

En nyhet är att Scandic utökar frukostbuffén med nya och spännande gröträtter, perfekt för skidåkare. Steel Cut Oats med äpple och lönnsirap och mannagröt med rödbeta och rå kakao, är två exempel på nya smakupplevelser att starta dagen med. Recepten varierar från hotell till hotell och från dag till dag, berättar Elisabeth Jonsson.

Hennes kollega, Thomas Frankl, Food & Beverage Manager på Scandic i Sverige förklarar varför hotellkedjan satsar extra på frukostgröten.

– Frukost är inte bara en av dagens viktigaste måltider från ett näringsperspektiv utan även en viktig del av hela hotellvistelsen och gästens upplevelse. Vi vill lyfta gröten på vår frukostbuffé till en helt ny nivå. Den ska kännas inspirerande och modern, lockande och exklusiv. Och den ska göra gott, säger han i ett uttalande.