Medarbetare lyriska efter årets skidhelg i Stöten

Skidhelgen i Stöten stärkte gemenskap, trivsel och hälsa bland PostNords medarbetare.

Årets skidhelg blev återigen en succé som skapade glädje och energi bland PostNords medarbetare. Solen visade sig från start till slut denna fantastiska helg, morgnarna var lite "krispiga" vilket gav bästa tänkbara skidåkning och backarna höll fint hela helgen. Och PostNord-kollegorna stortrivdes från första stund.

För de som ville ordnades pistvisning och gemensam skidåkning, andra gav sig ut i backar och spår på egen hand. Några passade på att ta en skotertur på fjället i det härliga vädret. Utöver skidåkning på längden och tvären fanns en rad andra uppskattade aktiviteter för deltagarna. Det ordnades tävlingar i parallellslalom, bästa bilderna på Instagram korades och sista kvällen hölls ett uppskattat musikquiz.

Under helgen var det också många som besökte personalstiftelsens tält där möjlighet fanns att prova skidor och cykla fatbikes eller bara prata en stund. Även andra nyfikna gäster kom fram för att se vad vi hade på gång i tältet och när de såg vilka möjligheter som erbjuds till de anställda var det många som uttryckte att de gärna jobbat i PostNord.

Även i år hade deltagarna möjlighet att följa med på en skiddag i Trysil i norska fjällen där Patric Sahlberg guidade de som ville testa riktigt tuff skidåkning, här var det svarta backar som gällde. Ville man ta det lite lugnare så fanns givetvis även den möjligheten. De som valde att vara kvar i Stöten njöt av backarna och provade spa-avdelningen.

På fredagskvällen serverades middag med vildmarkstema i Vildmarkskåtan dit gruppen transporterades med skoter eftersom den ligger en bit upp i backen. Renfällar, god mat och en härlig stämning hjälpte till att hålla värmen uppe. På lördagskvällen avnjöts en god steakhousebuffé med flera olika sorters kött och tillbehör i Brasseriet.

Även på söndagen var det många som tog tillfället i akt att åka skidor eller bara sitta och njuta i solen innan bussarna vände hemåt igen mot Göteborg, Helsingborg, Malmö och Stockholm.

Tack alla som deltog på årets skidhelg!

Nedan hittar du en film från skidhelgen.