En match som vanns med stil

Enligt alla prognoser skulle matchen mellan Sverige - Malta på Friends Arena vinnas lätt av Sverige.

Efter två minuter rasslande det till i nätet bakom Maltesiska målvakten, som för övrigt kanske var bäst i Maltas lag med en mängd vackra räddningar. Robin Quaison såg till att Sverige fick en bländande start i EM-kvalet.

Backar vi bandet några timmar, så samlades alla förväntansfulla fotbollsälskare två timmar innan match för att få sina biljetter. Alla deltagare fick även en gåva i form av ett bagageband som passar bra till sommarens resor. Sedan åt vi en gemensam god grill buffé på Modis restauranger som ligger ett stenkast från Friends Arena. Där blev det lite dramatik och nerverna sattes på prov redan innan match då brandalarmet gick vid 19:30. Som vanligt pratades det om olika laguppställningar och det spekulerades om vilket resultat det skulle bli, 7-0, 5-0 och 4-1. Många olika bud var det.

Åter till matchen, Sverige dominerade stort och man hörde publiken ropa Isak, Isak. Då det var cirka 20 minuter kvar av matchen kom han in på plan. Han behövde inte lång tid på sig förrän han också hamnade i målprotokollet och det var säkert inte sista gången han gjorde det i en landskamp.

Matchen slutade 3-0 till Sverige och vem tippade rätt, jo undertecknad, och några andra glada postisar tippade faktiskt också rätt.

Nu ser vi fram emot höstens matcher mot Norge och Spanien som vi köpt biljetter till.

Så håll utkik på hemsidan redan i sommar efter biljetter till de evenemangen.

Christer Andersson
Personalstiftelsen PostNord Plus