Wellness i oroliga Coronatider

Vi lever in en tid som påfrestar oss dramatiskt både fysiskt, socialt och mentalt. En global oro ökar i en värld där förändring med anledning av Coronaviruset attackerar som en tsunami över våra liv, vardag, hälsa och ekonomi.

Allt sker i realtid och snabbt runt om i hela vår värld. Allt förändras per minut och vi vet inte hur morgondagen kommer att se ut.

Vissa upplever mer eller mindre oro. Andra ingen alls. Vi reagerar på olika sätt men oavsett så påverkas vi praktiskt av all den förändring som nu är oundviklig. Vi rekommenderas att stanna hemma mer och mer för att skydda oss medan man redan nu i många länder endast får gå ut för att handla. Och vi kan bara vänta och se vad som kommer att vara och bli…

Att vi ska tvätta händerna och göra allt för att undvika smittspridning är en självklarhet men hur kan vi tvätta bort oro och förtvivlan?

Jag vill varmt rekommendera dig att göra egenvårdande aktiviteter hemma varje dag, ensam eller tillsammans med familjen. Lite ger mycket och just nu behöver kropp, tanke och själ extra omvårdnad. Dämpa stress och bygga styrka. Medan gym och spaanläggningar runt om i landet stänger så håller din plattform med wellness online öppet dygnet runt. Logga in för att köra små mikropass, meditera, titta på en föreläsning, boka ett webinar eller en onlinekurs. Du och hela din familj är varmt välkomna.

Tisdag den 7 april kl. 18.30 håller jag ett extrainsatt webinar för blivande, nya och gamla medlemmar. Jag kommer att berätta mer om wellness i dessa tider och sedan gör vi en guidad meditation tillsammans. Låt hela familjen vara med.

Du kan anmäla dig här! Kostnadsfritt.

Ta hand om dig. Var extra snäll mot dig själv.

Namaste,

Annette Lefterow
Din guide till wellness

Här kommer förslag på några egenvårdande aktiviteter som kan passa extra bra där hemma just nu.

Guidad meditation för en bättre dag

Godnattyoga och meditation i sängen
 
Gör din egen ingefärashot med gurkmeja

Massera dina fötter innan du ska sova