Wellness online för dig i PostNord

Välkommen till en uppdaterad version och en ny upplevelse av Wellness online för dig i PostNord – den digitala hälsoplattformen.

Jag tänker ofta på min mormors far som var postmästare i Vimmerby när jag reflekterar över åren som går tillsammans här på PostNord Plus. Han var så stolt över sitt yrkesliv och den fina buckla som han fick när han gick i pension. Han skulle nog ha tyckt att det var roligt att hans barnbarnsbarn samarbetat med PostNord i mer än 10 år nu. Det är en inspirerande resa från wellnessblogg till digital hälsoplattform och nu med Wellness-köket och Wellness online.

Redan den 1 juni är du välkommen till min nya digitala wellnessvärld på wellnessbylefterow.com, där du bl.a. kan besöka flera digitala rum inom Lefterow-metoden. Bli medlem här.

I Yogarummet hittar du varierande pass för din vardagsyoga inne- och utomhus.  När du besöker pilatesrummet finns instruktioner, tips och olika träningspass. Meditationsrummet är fyllt av en digital buffé med guidade meditationer för alla vardagssituationer. Spa hemma rummet bjuder in till sköna wellnessritualer där du kan ta hand om dig själv lite extra.

Inspirationsrummet har jag laddat med en mix av träningstips, mikroträningspass och lite annat smått och gott. I föreläsningsrummet kan du lyssna på föreläsningar och i wellnessköket hittar du utvalda recept.

Dessutom har jag ett eget lite mer privat rum som heter Anelow, en förkortning av mitt namn Annette Lefterow. Här delar jag personliga reflektioner kring livsbalans, mina egna upplevelser, mitt liv som författare, digital producent, wellnessprofil och hälsoentreprenör – ja, allt mellan himmel och hav, livsstil och välbefinnande.

Wellnessbylefterow.com smygstartar nu i sommar och blommar ut i fullt utbud under hösten. Om du tidigare har registrerat medlemskap via postnordplus.com behöver du inte göra något. Du får fortsatt medlemsbrev och använder den nya portalen i all enkelhet. Ingen inloggning behövs i nuläget. Är du inte medlem så passa på här och nu!

Som medlem har du inom PostNord fri tillgång utan kostnad till flera digitala tjänster inom wellnessbylefterow.com, bl.a. den populära Sommarklubben (värde 495 kr). Som deltagare får du varje måndag veckans coachbrev med träningspass, meditation och inbjudningar till webinarier och digitala evenemang.

I höst startar wellnesscoachning online där du har tillgång till basutbudet kostnadsfritt (värde 250 kr per månad). Mer information om detta kommer i höst.

Jag önskar dig en fin och hälsosam sommar.

Vi ses online på wellnessbylefterow.com!

Annette Lefterow

Din guide till wellness
Wellnessbylefterow.com