Postmilen

Växjö, 8 maj 2021

Postmilen 2020 går på hemmaplan, deltagargåva till alla! 
Vi har tagit fram en midjeväska till alla PostNordanställda/seniorer som deltar i det lokala arrangemanget. 
 
Förutsättningarna är att ni lägger in det i CBIS och redovisar deltagarna via hemsidan som vanligt. Väskorna kommer att skickas ut till föreningarna i efterhand. 
Skicka lite text om arrangemanget som vi kan lägga in på hemsidan! Lägg in bilder på Instagram och tagga dem #postmilen2020! Vi fixar till det och sammanställer Postmilarna över hela landet.
Det är viktigare än någonsin att vi syns och att vi har aktiviteter även på hemmaplan! Skicka text till web@pif.nu har ni några frågor är det bara att kontakta oss. Här nedan hittar ni en affisch som ni kan använda till inbjudan, går att fylla i innan utskrift. 

 

Postmilen 2021 går i Växjö!

Samma koncept som var planerat i år! Inbjudan kommer ut i januari 2021!

Postmilen - en del av Postklassikern

Postmilen är vårt deltagarmässigt största arrangemang. Den har arrangerats sedan 1989 och nådde en rejäl topp 1998 när det var ca 4000 löpare i Hagaparken. Numera är det ca 700–1000 deltagare. Går i maj och har för många blivit ett säkert tecken på att sommaren är här!

Det är också en del av Postklassikern men du kan naturligtvis bara delta i Postmilen om du vill. Du springer/joggar/går valfritt 5 eller 10 km och du kan göra den Centralt eller på Hemmaplan

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och pensionärer i PostNord och deras dotterbolag. Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb.

Postmilen hemmaplan - läs här!