Postmilen

Stockholm, 12 maj 2018

Postmilen fyller 30 år! Det firar vi med att anordna klasser för hela familjen. Anhöriga kan delta, varför inte utmana svärfar/svärmor! Vi har klasser för hela familjen så ingen behöver stå på sidan om. Alla deltagare i 5 och 10 km får en specialdesignad ryggsäck!

Banan är klar! Start och mål blir vid Arken och kommer att gå mot Karlbergs slott och efter stranden av Karlbergskanalen och Ulvsundasjön. Spännande Bansträckning! Kamratmiddagen blir i Norra Latins mycket vackra lokaler mitt i centrala Stockholm. Tidigare Skola numera Konferenscenter. Man kan lugnt säga att man byggde vackra och hållbara skolor förr!

Anmälan är öppen ända till och med Tävlingsdagen men vi vill gärna ha in så många som möjligt av de anmälda till den 9 april eftersom vi skall beställa material! 

  • Nytt! Nytt! Nytt! Alla får en 30-års medalj, oavsett klass! "Även upp till 11"
  • Inbjudan, Affisch och Bankarta för 10 km hittar du under "Mer Information" nedan.
  • Ryggsäck till deltagarna på 5/10 km. Goodiebag till alla deltagare i klassen "upp t.o.m.11 år"
  • "upp t.o.m. 11 år" starttid 11:30!
  • Guidad visning av Arken!
  • OBS! Hotellen garanterar bara rummen till 16 februari så boka snarast! Kan ändå finnas möjlighet efter det datumet. Kolla med hotellen!
Föreningsanmälan, fyll i både Namnlista och Betalningsunderlag
Anmälan Anhörig/Anställd, ej ansluten till någon förening

 Observera! Motionsklass 10 km och Tävling seniorer läggs samman och man anmäler sig i D seniorer eller H seniorer. Vill du delta i någon av åldersklasserna anmäler du dig som tidigare i någon av dessa. Övriga millöpare deltar teoretiskt i tävlingsklassen seniorer men i praktiken innebär det ingenting för de flesta, har du promenerat/joggat tidigare så är det naturligtvis okej att fortsätta med det.

13 april - Startlista utlagd!

Postmilen - en del av Postklassikern

Postmilen är vårt deltagarmässigt största arrangemang. Den har arrangerats sedan 1989 och nådde en rejäl topp 1998 när det var ca 4000 löpare i Hagaparken. Numera är det ca 700-1000 deltagare. Går i maj och har för många blivit ett säkert tecken på att Sommaren är här!

Det är också en del av Postklassikern men du kan naturligtvis bara delta i Postmilen om du vill. Du springer/joggar/går valfritt 5 eller 10 km och du kan göra den Centralt eller på Hemmaplan

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och pensionärer i PostNord och deras dotterbolag.Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb.

Postmilen hemmaplan - läs här!