Postmilen

Växjö, 8 maj 2021

Allt är uppbokat och klart!

Postmilen 2021 går i Växjö! Samma koncept som var planerat i år! Inbjudan kommer ut i januari 2021!

Efter det rådande läget med Coronaviruset och Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi beslutat att ställa in årets Postmil/Bangolf!

Avboka resor och hotellrum så långt det är möjligt. Eventuellt inbetalade avgifter för kamratmiddag och start kommer att återbetalas.

Våra möjligheter att flytta arrangemanget till hösten är obefintligt och därför gäller Postmilen och bangolf hemmaplan i år.

Hur Coronaviruset påverkar övriga arrangemang kan du läsa här!

Postmilen - en del av Postklassikern

Postmilen är vårt deltagarmässigt största arrangemang. Den har arrangerats sedan 1989 och nådde en rejäl topp 1998 när det var ca 4000 löpare i Hagaparken. Numera är det ca 700–1000 deltagare. Går i maj och har för många blivit ett säkert tecken på att sommaren är här!

Det är också en del av Postklassikern men du kan naturligtvis bara delta i Postmilen om du vill. Du springer/joggar/går valfritt 5 eller 10 km och du kan göra den Centralt eller på Hemmaplan

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och pensionärer i PostNord och deras dotterbolag. Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb.

Postmilen hemmaplan - läs här!