Postmilen

Växjö, 21 augusti 2021

Postmilen 2021 flyttas till hösten!

Pga. osäkerheten med Pandemien så kommer Postmilen att gå 21 augusti. Inte ett optimalt datum, det blir trångt med arrangemang, men vi tror inte det kommer att fungera i början på maj. Det innebär också att Bangolf går fredag den 20:e och Förbundsmötet blir söndag 22:a!

Postmilen 2020 går på hemmaplan, deltagargåva till alla! 
Vi har tagit fram en midjeväska till alla PostNordanställda/seniorer som deltar i det lokala arrangemanget. 
 
Förutsättningarna är att ni lägger in det i CBIS och redovisar deltagarna via hemsidan som vanligt. Väskorna kommer att skickas ut till föreningarna i efterhand. 
Skicka lite text om arrangemanget som vi kan lägga in på hemsidan! Lägg in bilder på Instagram och tagga dem #postmilen2020! Vi fixar till det och sammanställer Postmilarna över hela landet.
Det är viktigare än någonsin att vi syns och att vi har aktiviteter även på hemmaplan! Skicka text till web@pif.nu har ni några frågor är det bara att kontakta oss. Här nedan hittar ni en affisch som ni kan använda till inbjudan, går att fylla i innan utskrift. 

 

Postmilen 2021 går i Växjö!

Samma koncept som var planerat i år! Inbjudan kommer ut i januari 2021!

Postmilen - en del av Postklassikern

Postmilen är vårt deltagarmässigt största arrangemang. Den har arrangerats sedan 1989 och nådde en rejäl topp 1998 när det var ca 4000 löpare i Hagaparken. Numera är det ca 700–1000 deltagare. Går i maj och har för många blivit ett säkert tecken på att sommaren är här!

Det är också en del av Postklassikern men du kan naturligtvis bara delta i Postmilen om du vill. Du springer/joggar/går valfritt 5 eller 10 km och du kan göra den Centralt eller på Hemmaplan

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och pensionärer i PostNord och deras dotterbolag. Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb.

Postmilen hemmaplan - läs här!