Postmilen

Norrköping, 11 maj 2019

Nu blir det tårta! PIF Norrköping fyller 100 år. Landets äldsta klubb i Postidrotten. Ja, vi ska ju naturligtvis gå/jogga/springa först! Här nedan hittar du inbjudan, affisch och länk till namnlista/betalningsunderlag

Loppet är över, här nedan hittar du länk till resultat! Kommer en film på din målgång, film på starten och bilder!

 

Ej med i någon förening?

Är du anställd/senior i PostNord eller deras dotterbolag behöver du inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta i något av våra arrangemang men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb.

Föreningsanmälan

Fyll i Namnlistan på länken nedan! När samtliga namn är ifyllda fyller ni i Betalningsunderlaget där ni tar upp antalet starter,  Kamratmiddagar och eventuella kostbehov!

Enskild Anmälan

Fyll i Enskild anmälan

Problem med att fylla i blanketten? Kontakta web@pif.nu 

 

Postmilen - en del av Postklassikern

Postmilen är vårt deltagarmässigt största arrangemang. Den har arrangerats sedan 1989 och nådde en rejäl topp 1998 när det var ca 4000 löpare i Hagaparken. Numera är det ca 700–1000 deltagare. Går i maj och har för många blivit ett säkert tecken på att sommaren är här!

Det är också en del av Postklassikern men du kan naturligtvis bara delta i Postmilen om du vill. Du springer/joggar/går valfritt 5 eller 10 km och du kan göra den Centralt eller på Hemmaplan

Våra arrangemang är öppna för alla anställda och pensionärer i PostNord och deras dotterbolag. Du behöver inte vara medlem i någon förening/klubb som är ansluten till Postens Idrottsförbund för att delta men rese- och driftbidrag utgår enbart till förening/klubb.

Postmilen hemmaplan - läs här!