Sommar på Sälenhornet Resort

Fiske, vandring, paddling, golf och cykling är några exempel på aktiviteter. Välkommen att boka ditt boende till PostNord-pris!

Stöten i Sälenfjällen som sommardestination

Även om de allra flesta vallfärdar till Stöten i Sälen under vintertid, är det också många som vill uppleva den svenska fjällvärlden under den varma årstiden. Sälen bjuder på många aktiviteter även på sommaren.

Här har du exempelvis nära till fina vandringsleder. Kungsleden passerar vid Stöten och du kan gå fina dagsturer antingen via Tandådalen till Högfjällshotellet där leden startar, eller norrut mot Fulufjället. Båda turerna erbjuder en fantastisk naturupplevelse och vacker utsikt.

Vill du ta bilen och göra en utflykt så har du mängder med utflyktsmål att välja mellan. Något vi kan rekommendera är exempelvis en tur till Sveriges högsta vattenfall – Njupeskär. Eller varför inte passa på att besöka vårat grannland Norge och den fina fjällorten Trysil.

Fiske, paddling och cykling är några andra exempel på aktiviteter. I Stöten har du nära till Görälven och Stötens Camping som säljer fiskekort och fiskeutrustning samt ger tips och råd inför fisket. Här kan du också hyra kanot och paddla längs Görälven, antingen en 3-timmarstur eller en heldag. Sälenfjällens Golfklubb (18 hål)  ligger 40 minuters bilresa från Stöten.

Läs mer om aktiviteter i Malung-Sälen

Välkommen till Sälenhornet Resort – för en aktiv fjällsemester

Personalstiftelsen PostNord Plus har totalt 25 stugor/lägenheter i Stöten i Sälenfjällen som du i PostNord kan boka till ett fördelaktigt pris. Några stugorna är öppna sommartid och då kan du välja vilken ankomst-/avresedag du önskar. Du bokar enklast online. Om du inte hittar ledigt boende den period du söker kan du ringa oss på tel 010-436 41 08.

Observera att Stötenområdet med hotell, affär, restauranger, bad m.m. är stängt under sommaren. Receptionen har däremot öppet under några timmar måndag-fredag för nyckelutlämning. I övriga Sälenområdet och framförallt i Lindvallen (ca 35 km) finns det dock mycket att göra hela sommaren. I Lindvallen hittar du exempelvis äventyrsbadet Experium med vågsurfing, bastuvärld, spa, bowling, bio och restaurang.