Vi renoverar stugor i Sälenfjällen

Just nu pågår renovering och byte av inredning för ytterligheter tre (3) av stiftelsens Storstugor till Storstuga Plus i  Stöten, Sälenfjällen.

Eva Kristiansson, VD Personalstiftelsen PostNord Plus, rapporterar direkt från Stöten:

- Vi har fantastiskt duktiga byggarbetare här som gör det "lilla extra" för att stugorna ska bli moderna och bekväma. Stugorna beräknas stå klara till vintersäsongen 2022/2023.

Storstuga Plus är vårt boende där din bekvämlighet och lediga tid prioriteras högst av allt. Stugorna är helt nyrenoverade i ski lodge-stil med bland annat bastu och öppen spis. Du behöver helt enkelt bara packa upp väskorna, tända brasan och njuta av att din fjällsemester har börjat!

Boka din Storstuga Plus här

Om Storstuga Plus

Storstuga Plus är 68 kvm och har byggts om och renoverats. Stugorna erbjuder två sovrum med dubbelsäng (2x80 cm) samt TV på väggen, och ett sovrum med familjesäng där överslafen är 80 cm och underslafen 115 cm (plats för en extra). I allrummet finns en hörnbäddsoffa med extrabäddar för två (140 cm). Totalt 6 ordinarie bäddar och 3 extra, dvs. max 9 personer.

I allrummet finns köksbord med 8 ordinarie stolar och 2 extra, fåtölj  och 55 tums TV. Mysiga inredningsdetaljer som en fondvägg i mörkt trä, härliga plädar och kuddar samt fina tavlor ger tillsammans med  braskaminen den äkta ski lodge-känslan.

Bastu med fönster, altan med sittbänk och en sittmöbel finns. I hallen finns torkskåp, skotork och smarta förvaringslösningar. Klinkergolv med värme.