Grattis Eva Åslund till utmärkelsen Guldstjärnan!

”Eva är platschef på Personalstiftelsen PostNord Plus anläggning Fjällhornet Resort i Ljungdalen och möter alla gäster och besökare med sprudlande energi, härlig glädje och entusiasm. Med hjärtat på rätta stället får hon alla att känna sig välkomna och inspirerar såväl turister som ortsbor till nya upptäckter och utflykter i området” så lyder motiveringen.

-    Stort grattis Eva! Vi är verkligen stolta och glada över att Eva Åslund fått denna ärofyllda utmärkelse, säger Eva Kristiansson Vd Personalstiftelsen PostNord Plus.  Vi har haft en fantastisk sommar på Fjällhornet Resort med massor av nöjda och glada gäster.
  
-    Det är verkligen en stor ära att få en så fin utmärkelse som årets serviceperson, och utmärkelsen sporrar mig till att fortsätta göra det jag tycker är roligast av allt. Att ta hand om våra gäster och besökare, berättar Eva Åslund.

Guldstjärnan är Jämtlandskommunernas årliga utmärkelse som delas ut till en person och ett företag eller arbetsplats som på ett särskilt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

Gott värdskap och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Det en framtidsfråga och därför arrangeras Guldstjärnan.

Medborgarna i respektive kommun har under cirka 4 månader fått nominera in personer/företag/arbetsplatser som de tycker gör det extra för kunden.