Möt Emma Riblom!

Vår nya ordförande i Postens Idrottsförbund!

Vid förbundsmötet i Växjö 2021 valdes en ny ordförande i Postens Idrottsförbund. Det prestigefyllda uppdraget gick till Emma. Hon saknade möjlighet att delta personligen eller IRL som man säger numera. I stället presenterade hon sig själv med en video och redan det signalerade en ny era i PIF:s historia, det digitala mötet. Pandemin har gett nya sätt att träffas och en del av styrelsemötena kommer även fortsättningsvis att hållas digitalt.

Vi kommer naturligtvis att träffa henne i våra aktiviteter, närmast på Bangolf och Postmilen i Malmö. Där kan man inte komma undan med att delta digitalt utan det kräver en fysisk närvaro, bollsinne (bangolf) och kondition (milen). Vi hälsar henne välkommen in i gänget!

Fem snabba frågor till Emma!
  • Vad gör du i PostNord?  Jag är kommunikations och marknadsdirektör i PostNord Sverige. Mitt fantastiska team hanterar alla frågor om oss i media, gör reklamfilmer, jobbar med internkommunikation, träffar politiker och mycket, mycket mer.
  • Favoritmotion?  Jag har svårt att välja mellan innebandy, funktionell gruppträning utomhus i alla väder och slalom.
  • Favoritsemester?  Att vara med familjen (make och två söner på 8 och 11) i vår stuga på Blidö i Roslagen. Där blir det mycket vattenlek, påtande i trädgården, matlagning och läsning.
  • Favoritmat?  Sushi eller kanske råbiff
  • Favoritbok?  Jag älskar att läsa en favorit är Ken Folletts serie om det förra århundradet som börjar med boken Giganternas fall

Christer Antman

PS! Undrar du vad som hände ifjol? Klicka på länken nedan och läs protokoll från årsmötet, Verksamhetsberättelsen mm