För medlemmar

Lite matnyttigt!

Anslag 2021

Blanketter för ansökan om pengar för 2021 finns nedan!

Postmilen, Bangolf och FM 2021 flyttas till hösten!

Pga. osäkerheten med Pandemin så kommer Postmilen att gå 21 augusti. Inte ett optimalt datum, det blir trångt med arrangemang, men vi tror inte det kommer att fungera i början på maj. Det innebär också att Bangolf går fredag den 20:e och Förbundsmötet blir söndag 22:a!

Förbundsmötet skall enligt stadgarna hållas senast juni månads utgång men styrelsen anser att detta är Force majeure. Att hålla ett möte digitalt blir väldigt dyrt och komplicerat och dra samman ett hundratal personer redan i vår kommer nog inte att fungera.

 

Integritetspolicy i Postens Idrottsförbund

Den 25 maj 2018 börjar dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation)  tillämpas inom hela EU. Då måste företag, offentliga myndigheter och organisationer som behandlar personuppgifter följa den nya förordningen. 

För dig som deltagare i våra arrangemang innebär det att du kommer få lämna samtycke till att vi använder dina Personuppgifter när du anmäler dig till något arrangemang eller till Klassiker/Bollklassiker, Motionskort mm. PDF med vår Integritetspolicy hittar du här.