För medlemmar

Lite matnyttigt!

Förbundsmöte 2021

En motion från SPIK och Utredningen om Förbundets framtid. De kommer att behandlas på mötet. Dessutom behandlas naturligtvis Verksamhetsberättelserna 2019/2020 och Verksamhetsplan 2021-2023 som ni hittar nedan.

Nedan finns inbjudan till Förbundsmöte 2021. Det är planerat till söndag 22 augusti, dagen efter Postmilen.

Här finns inbjudan som pdf >

Anslag 2021

Blanketter för ansökan om pengar för 2021 finns nedan!

Postmilen, Bangolf och FM 2021 flyttas till hösten!

Pga. osäkerheten med Pandemin så kommer Postmilen att gå 21 augusti. Inte ett optimalt datum, det blir trångt med arrangemang, men vi tror inte det kommer att fungera i början på maj. Det innebär också att Bangolf går fredag den 20:e och Förbundsmötet blir söndag 22:a!

Förbundsmötet skall enligt stadgarna hållas senast juni månads utgång men styrelsen anser att detta är Force majeure. Att hålla ett möte digitalt blir väldigt dyrt och komplicerat och dra samman ett hundratal personer redan i vår kommer nog inte att fungera.

 

Integritetspolicy i Postens Idrottsförbund

Den 25 maj 2018 börjar dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation)  tillämpas inom hela EU. Då måste företag, offentliga myndigheter och organisationer som behandlar personuppgifter följa den nya förordningen. 

För dig som deltagare i våra arrangemang innebär det att du kommer få lämna samtycke till att vi använder dina Personuppgifter när du anmäler dig till något arrangemang eller till Klassiker/Bollklassiker, Motionskort mm. PDF med vår Integritetspolicy hittar du här.