För medlemmar

Lite matnyttigt!

Styrelsemöte 26 oktober 2022
  1. Som många av er vet så har Emma Riblom slutat i Postnord och därmed kan hon tyvärr inte fortsätta som ordförande i PIF även om hon varit med i en övergångstid för att göra en bra överlämning. En enig styrelse beslutade att Magnus Österdahl går in som ordförande. Han har varit del av styrelsen de senaste sex åren och är väl insatt i styrelsearbetet.
  2. Samtidigt adjungerar vi också Erik Bovin från SPIK till styrelsemötena från nu till maj.
  3. Vi behöver generellt fler arrangerande föreningar till centrala arrangemang. Det som är mest akut är arrangör av posttrampet 2023. Från förbundet får du naturligtvis all nödvändig hjälp. Är er förening intresserad av arrangera något eller vill veta mer om vad det innebär hör av er till web@pif.nu
  4. Valberedningen med Ola Svensson i spetsen har startat sitt arbete inför förbundsmötet. Är ni sugna eller vet någon som skulle passa kontakta Ola.
 
Förbundsmöte 2021

Här nedan hittar du protokoll från Förbundsmötet! Där finner du Verksamhetsplan för 2021 - 2023 och Verksamhetberättelser

Integritetspolicy i Postens Idrottsförbund

Den 25 maj 2018 börjar dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation)  tillämpas inom hela EU. Då måste företag, offentliga myndigheter och organisationer som behandlar personuppgifter följa den nya förordningen. 

För dig som deltagare i våra arrangemang innebär det att du kommer få lämna samtycke till att vi använder dina Personuppgifter när du anmäler dig till något arrangemang eller till Klassiker/Bollklassiker, Motionskort mm. PDF med vår Integritetspolicy hittar du här.