PIF:s motionskort 2020

Motionera och fyll i motionskortet! Vinn presentkort!

Det finns massor med möjligheter att motionera i dagens Coronatider! Varför inte packa kaffetermos och fika i cykelväskan? Promenera, jogga, stavgång fungerar naturligtvis i alla lägen. Nu har det dessutom byggts upp utegym i många kommuner som är gratis att använda. Du kan också Plogga med PostNord Plus, läs mer här!

SVT har plockat fram ett gymnastikprogram "Hemmagympa med Sofia". Kräver bara 20 minuter och en stol! Går naturligtvis att se på SVTplay. Ett program i rakt nerstigande led från sextiotalets  "Träna med TV" med Bengt Bedrup och Gun Hägglund. Träning, enkelt, tidsbesparande och gratis!

Motionskortet

Naturligtvis skall du fylla i motionskortet efter dina träningspass! Det ger dig chansen att vinna presentkort och trisslotter och på ett smart sätt förena nytta med nöje! Du hittar information om kortet på länken nedan.

Vinnare presentkort 500 kr/st kvartal 1, 2020
  • Maria Nilsson, Skara
  • Göran Björling, Sollefteå
  • Elisabeth Acuna Lopez,  Stockholm

Dessutom har ett stort antal trisslotter lottats ut bland övriga deltagare. Bli inte förvånad om ni helt plötsligt ser någon arbetskamrat stå i TV-rutan en lördagmorgon och skrapa fram miljoner. Vi utgår naturligtvis att de tackar PIF för framgången och hälsar sina arbetskamrater i PostNord under direktsändningen!

Kvartal 2, 2020 kommer vi att lotta ut 4 presentkort och en massa trisslotter, missa inte din chans att vara med i guldregnet! Plötsligt händer det!