Posttrampet hemma 2020

Karlskrona och Ronneby körde på Sturkö!

När det centrala arrangemanget blev inställt kände vi att det är läge för att gå "all in" på hemmaplan! Någon kläckte idén vi kör ett lopp med Sturkö i Karlskrona som bas. Sagt och gjort! Vi bjöd in samtliga postanställda, aktiva eller seniorer, i Karlskrona och Ronneby samt några VIP-gäster som vi lärt känna under tidigare tillställningar i Postens Idrottsförbunds regi.

Fest och trampetorganisatören Kenth Persson hade fixat en sommarstuga vid havet där vi bodde. Gott om plats dessutom för de som kom med eget hus på hjul.

Lördagsmorgon regnade det så vi sköt på starten. Vi grillade korv och umgicks under väntan på att solen skulle komma fram. Regnet drog, solen kom och starten gick! Mätta och glada gav vi oss iväg på en underbar runda runt Sturkö, Banan gick både på vägar och stigar ibland var det ren terrängcykling. Halvvägs stannade vi vid en badvik, några av oss tog ett uppfriskande dopp.

Vi hade till och med fixat till en egen Målportal á la Tour de France av ett gäng blålådor! När samtliga klippt mållinjen så startade Kenth upp grillen och vi avnjöt god mat i goda vänners lag. En kanonhelg fick vi!

Johan Persson

 

Målet Posttrampet hemma 

Paus vid havet Puss på pussvägen Kocken