Snart sommar – bo på hotell

Nu knackar sommaren snart för dörren och vi får lägga undan vinterkläderna och planera en efterlängtad semester.

I samarbete med Scandic Hotels

Upplevelser toppar prylar alla dagar i veckan, i alla fall om man får tro på forskare på Cornell University i USA som har forskat kring vad som gör oss lyckliga och vad passar då bättre än att uppleva sommaren på något av Scandics fantastiska hotell?

Vi har en hotellupplevelse för alla tillfällen och här kommer några guldkorn, berättar Elisabeth Jonsson, Area Sales Manager på Scandic Hotels.

Gotland hör till de mest populära sommarresmålen i Sverige, och vårt hotell Scandic Visby ligger vackert nära hamnen i den idylliska medeltidsstaden. Ta bilen (eller hyr) och åk till Fårö och gå i Ingmar Bergmans fotspår och besök Bergmancenter. Här finns också raukområdet Digerhuvud med över 100 raukar. Ta en guidad tur i Lummelundagrottan och upptäcka grottsalar med vackra spegelsjöar och häftiga fossiler.

Göteborg är Avenyn och Liseberg. Det är färska räkor och ordvitsar. Spårvagnar och Håkan Hellström. Här har Scandic sju hotell att ha som bas för dig som vill uppleva Sveriges näst största stad.

Stockholm kallas ibland Nordens Venedig; byggd på öar, omgiven av Mälarens vatten. Från våra hotell är det alltid nära till Stockholms moderna kultur och nöjen. Boka rum på mysiga Scandic Park vid Humlegården som ligger ett stenkast från Stureplan eller Downtown Camper där du kan hyra  kajak eller longboard om du önskar en mer äventyrlig semester.

Malmö landets kanske hippaste stad är en kulturell smältdegel av myllrande folkliv, konst, musik och aktiviteter. Boka rum på mysiga Scandic Kramer med egen teveranda på Stortorget, eller prova Scandic Triangeln som ligger lika nära Möllan som stans stora shoppinggata.

Örnsköldsvik är en vacker stad i världsarvet Höga Kusten. Upplev en unik kombination av kustnära berg, djupa skogar och skärgård med vackra öar. Klättra, paddla eller ta ett bad sommartid. Eller besök Fjällräven Center, upplevelsebadet Paradiset och Örnsköldsviks museum.

Uteserveringar och takterrasser
Många av våra hotell har perfekta uteserveringar, terrasser och takterrasser med utsikt för somriga häng fortsätter Elisabeth. För att hjälpa dig hitta rätt har vi valt att lista våra absolut skönaste utomhusställen att hänga på. Koppla av med en bit mat, sippa på en svalkande drink och njut av fint väder och sol. 

Elisabeth på Scandic, Personalstiftelsen PostNord Plus kontaktperson,  önskar alla PostNord-anställda med familjer välkomna i sommar.