Bli en del av postnordplus.com

Välkommen till postnordplus.com – för dig i PostNord.

Postnordplus.com är till för alla som är anställda i PostNord eller är PostNord-senior. Vår webbplats är byggd i en responsiv miljö så att du lätt kan nå oss via din smartphone, surfplatta eller dator för att hitta det du söker för en aktiv fritid dygnet runt. Läs mer om Personalstiftelsen PostNord Plus

På postnordplus.com har vi skapat ytor för aktiviteter, erbjudanden och gemenskap för dig och dina arbetskamrater. Du hittar bland annat:

 • Stories – anställdas egna berättelser från aktiviteter och event
 • Erbjudanden för din fritid
 • Artiklar – senaste nytt och intressanta reportage
 • Aktiviteter – sök i aktivitetskalendern
 • PostNords Fritidsföreningar för bland annat idrott och kultur
 • Våra semesteranläggningar
 • Boka boende online
 • Wellness – kom i balans och träna online
 • Tävlingar – alltid något på gång
 • Bilder, filmer och Webb-TV
 • Nyhetsbrev – håll dig uppdaterad

Läs mer nedan.

Skapa ett konto på postnordplus.com

Stora delar av postnordplus.com kan du titta på utan att vara inloggad. Men för att exempelvis kunna ta del av erbjudanden, söka aktivitetsbidrag, boka boende med rabatt och tävla, måste du ha ett konto. Ett sådant skapar du enkelt via Logga in-knappen högst upp på sidan. När du skapat konto och loggat in, har du full tillgång till hela webbplatsen. Via menyn och våra startsidor kan du sedan botanisera i vårt utbud. Ändra din profil och dina inställningar 

I maj 2018 ersattes den tidigare personuppgiftslagen (PUL) med den nya dataförordningen (GDPR) som innebär ökat skydd för dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter

Webbplatsen är i dagsläget på svenska men det mesta av utbudet är öppet för alla i PostNord-koncernen. En del av de fritidsaktiviteter som PostNords svenska fritidsföreningar erbjuder kräver dock medlemskap i den arrangerande föreningen och ansökan om aktivitetsbidrag kan endast göras från PostNords svenska arbetsplatser.

Stories

Här kan du ta del av berättelser från dina arbetskamrater. Arbetsplatser som fått aktivitetsbidrag och gjort något roligt tillsammans är ett exempel. Inspirerande bilder, filmer från idrottstävlingar, resor och upplevelser i fritidsföreningarna några andra.
Klicka här för att se vår inspirationsfilm

Dina erbjudanden

Här hittar du alla de rabatter och erbjudanden vi och våra partners erbjuder dig - allt från rabatt på sportartiklar och teaterbesök till fina erbjudanden på semesteranläggningar.

Aktuellt

Här hittar du de senaste artiklarna.

Aktivitetskalender

Här kan du söka efter aktiviteter som arrangeras över hela landet av PostNords Fritidsföreningar och av PostNords arbetsplatser samt våra egna event. Aktivitetskalendern fylls på dagligen med nya och roliga aktiviteter. 

Boka boende

På denna sida har vi samlat alla resemål med boendemöjligheter som du kan boka till rabatterat pris. Du finner bl.a våra semesteranläggningar och våra partners erbjudanden. 

Wellness online

Wellness online är en webbaserad hälsoplattform med tjänster som erbjuds via en extern
leverantör. Via plattformen kan besökaren ta del av träningstips – träning online, dagens wellnesstips, filmer, webinar, medlemsbrev, onlinekurser, produkter och annan information där en del är specialanpassad för PostNords medarbetare.

Tävlingar

Vi har alltid en eller flera roliga tävlingar igång med fina priser. I våra tävlingar kan du vinna allt från biobiljetter till hela semestervistelser. Vissa tävlingar spänner över längre perioder medan andra varar bara några dagar, så det kan löna sig att kika in här ofta! Våra tävlingsregler

Webb-TV

Här kan du se våra Webb-TV-avsnitt med reportage från genomförda och kommande aktiviteter. Avsnitten är en blandning av inslag från verksamhetsområdena och tips om sådant som finns i utbudet.

Nyhetsbrev

Du som har konto får regelbundet nyhetsbrev med senaste nytt från oss, så att du inte missar något. Vi skickar olika typer av nyhetsbrev. En del är generella, vissa innehåller redaktionellt material från exempelvis Stories (se ovan) medan andra kan vara lokala och/eller och sista minuten-erbjudanden. Funktionen för nyhetsbrev kan du slå av/på i din profil som du hittar via Min sida.

Dela med dig och spara dina favoriter

På många av våra sidor kan du dela exempelvis artiklar och Webb-TV i dina egna sociala kanaler. I anslutning till vårt redaktionella innehåll finner du snabbknappar för enkel delning på Facebook. Har du deltagit i en aktivitet? Dela gärna med dig via vår sida på Facebook eller tagga oss på Instagram.

På en stor del av vårt innehåll kan du klicka på ett hjärta för att spara det som din favorit. Det är ett bra sätt att bokmärka till exempel ett erbjudande eller en artikel du vill hitta tillbaka till. Du hittar alla dina favoriter på Min sida.

Min sida

Min sida hittar du i inloggat läge via knappen i den blå listen upptill på alla sidor. Här kan du se och administrera de bilder du laddat upp. På Min sida kan du också se en förteckning över dina favoriter (se ovan).

På Min sida hittar du länken till din profil där du kan ändra inställningarna för ditt konto och dina kontaktuppgifter. Här kan du också ange om du har specifika intresseområden och om du är medlem i någon av PostNords Fritidsföreningar. Detta för att vi ska kunna skicka och visa information som passar just dig.

I maj 2018 ersattes den nuvarande personuppgiftslagen (PUL) av den nya dataförordningen (GDPR) som innebär ett ökat skydd av dina personuppgifter. Detta innebär en del justeringar på Min sida. Läs mer

Aktivitetsbidrag till PostNords anställda

Om du vill dra ihop ett gäng på din arbetsplats för att göra något roligt på fritiden har ni möjlighet att söka bidrag från oss. I våra artiklar kan du få idéer och uppslag. Ansökan om aktivitetsbidrag för fritidsaktiviteter anordnade av PostNord-anställda kan endast göras av anställda i Sverige. Mer information och blankett

Arbetsplatsbesök

Vi besöker gärna er arbetsplats och berättar om vår verksamhet och om webbplatsen. Det brukar vara uppskattade möten där ni också har chans att ställa frågor till oss. Be din chef kontakta oss för att diskutera ett besök. Läs mer 

Hjälp oss att bli bättre

Att tillhandahålla en webbplats är ett kontinuerligt arbete och vi välkomnar alla typer av idéer, frågor, ris och ros. Mejla din feedback till oss på info@postnordplus.com.

Personalstiftelsen PostNord Plus har utgivningsbevis för webbplatsen www.postnordplus.com. Detta innebär att webbplatsen har grundlagsskydd. Ansvarig utgivare: Eva Kristiansson och ställföreträdande utgivare är Maria Larsson.