Bli en del av postnordplus.com

Välkommen till postnordplus.com – för dig i PostNord.

Postnordplus.com är till för alla som är anställda i PostNord eller är PostNord-senior. Vår webbplats är byggd i en responsiv miljö så att du lätt kan nå oss via din smartphone, surfplatta eller dator för att hitta det du söker för en aktiv fritid dygnet runt. Läs mer om Personalstiftelsen PostNord Plus

På postnordplus.com har vi skapat ytor för aktiviteter, erbjudanden och gemenskap för dig och dina arbetskamrater. Du hittar bland annat:

 • Stories – anställdas egna berättelser från aktiviteter och event
 • Artiklar – senaste nytt och intressanta reportage
 • Erbjudanden för din fritid
 • Boka boende online
 • Våra semesteranläggningar
 • PostNords Fritidsföreningar för bland annat idrott och kultur
 • Klimatsmart – res smartare, ät grönare, lev enklare, och lär dig mer
 • Wellness – kom i balans och träna online
 • Wellness-köket – alltid något gott att laga
 • Tävlingar – alltid något på gång
 • Aktiviteter – sök i aktivitetskalendern
 • Bilder, filmer och Webb-TV
 • Nyhetsbrev – håll dig uppdaterad

Läs mer nedan.

Stories

Här kan du ta del av berättelser från dina arbetskamrater. Arbetsplatser som fått aktivitetsbidrag och gjort något roligt tillsammans är ett exempel. Inspirerande bilder, filmer från idrottstävlingar, resor och upplevelser i fritidsföreningarna några andra.
Klicka här för att se vår inspirationsfilm

Dina erbjudanden

Här hittar du alla de rabatter och erbjudanden vi och våra partners erbjuder dig - allt från rabatt på sportartiklar och teaterbesök till fina erbjudanden på semesteranläggningar.

Artiklar

Här hittar du senaste nytt och intressanta reportage.

Aktiviter - sök i aktivitetskalenden

Här kan du söka efter aktiviteter som arrangeras över hela landet av PostNords Fritidsföreningar och av PostNords arbetsplatser samt våra egna event. Aktivitetskalendern fylls på dagligen med nya och roliga aktiviteter.

PostNords Fritidsföreningar

Här hittar du PostNords Fritidsföreningar och deras utbud av aktiviteter inom områdena Idrott & motion och Kultur. Här finns även information om PostNords seniorföreningar.

Våra semesteranläggningar

Personalstiftelsen PostNord Plus äger idag två (2) semesteranläggningar i Sverige, Sälenhornet Resort i Stöten i Sälenfjällen och Fjällhornet Resort i Härjedalen.
 
Sälenhornet Resort - för en aktiv fjällsemester – ligger i Sälenfjällen och består idag av 22 stugor/lägenheter i skidområdet Stöten. Här erbjuds bästa möjliga skidåkning med ett boende i direkt anslutning till skidliftar och spårcentral. Anläggningen Stöten är en komplett skidanläggning med stort back- och liftsystem, längdåkningsspår, skiduthyrning, matbutik, restauranger, bowlinghall och inomhusbad. PostNord-anställda/-seniorer erbjuds ett antal VIP-rabatterade erbjudanden, som till exempel rabatt på skidskola, skidutrustning, restauranger. Den nya flygplatsen Skandinavien Mountains ligger ca 15 minuter från Stöten.

Fjällhornet Resort - där vildmarken tar vid – ligger i Härjedalen vid Dunsjöfjällets fot i närheten av Helags. Fjällhornet Resort är en stuganläggning med nio (9) stugor av god standard med fjällnaturen runt stugknuten. Det finns utmärkta vandringsleder på sommaren och möjligheten till cykelturer, fiske, svamp- och bärplockning. Anläggningen erbjuder skidåkning på vintern, främst på längden. På Fjällhornet Resort finns även gemensam bastuanläggning, en storstuga för större sällskap, en grillkåta för matlagning och på sommaren finns tältplatser att hyra.

Boka boende online

På denna sida har vi samlat alla resmål med boendemöjligheter som du kan boka till rabatterat pris. Du finner bl.a våra semesteranläggningar och våra partners erbjudanden om semesterboende, träningsresor i Sverige och utomlands.

Klimatsmart

Klimatsmart är ett hållbarhetsarbete som ska genomsyra utvalda erbjudanden, event och aktiviteter. Vi vill inspirera och lära dig mer, för att du som arbetar på PostNord ska kunna göra hållbara val, stort som smått som bidrar till vår klimatpåverkan. Vi vill också stödja bilden av PostNord som ett hållbart företag.

Vi grupperar in våra event, aktiviteter och erbjudanden samt andra satsningar inom följande kategorier:

 • Res smartare 
 • Ät grönare 
 • Lev enklare
 • Lär dig mer

Här finns idag ca 90 klimatsmarta tips för en hållbar fritid.

Wellness online

På sidan Wellness hittar du Wellness online som är en webbaserad hälsoplattform med tjänster som erbjuds via en extern leverantör. Via plattformen kan besökaren ta del av träningspass, guidade meditationer, webinarier, föreläsningar, onlinekurser, recept från wellness-köket och andra må-bättre-tips. Utöver medlemsbrev och webinarier får du även möjlighet att anmäla dig kostnadsfritt till utvalda onlinekurser och andra digitala tjänster. Detta erbjudande gäller endast om du tecknar ditt medlemskap direkt via postnordplus.com och det är kostnadsfritt för dig i PostNord.

Wellness-köket

Wellness-köket är enkelt, nyttigt och gott och sätter guldkant på tillvaron. Här hittar du mat, recept och inspiration för alla hushåll och plånböcker. För både fest och vardag. I tider som dessa vill vi förgylla vardagen för dig i PostNord. Stärk gemenskapen och laga god mat tillsammans med oss, och dina nära och kära. Här finns fler än 120 fantastiska recept.

Tävlingar

Vi har alltid en eller flera roliga tävlingar igång med fina priser. I våra tävlingar kan du vinna allt från biobiljetter till semestervistelser. Vissa tävlingar spänner över längre perioder medan andra varar bara några dagar, så det kan löna sig att kika in här ofta! Våra tävlingsregler

Webb-TV

Här kan du se våra Webb-TV-avsnitt med reportage från genomförda och kommande aktiviteter. Avsnitten är en blandning av inslag från verksamhetsområdena och tips om sådant som finns i utbudet.

Skapa ett konto på postnordplus.com

Stora delar av postnordplus.com kan du titta på utan att vara inloggad. Men för att exempelvis kunna ta del av erbjudanden, söka aktivitetsbidrag, boka boende med rabatt och tävla, måste du ha ett konto. Ett sådant skapar du enkelt via Logga in-knappen högst upp på sidan. När du skapat konto och loggat in, har du full tillgång till hela webbplatsen. Via menyn och våra startsidor kan du sedan botanisera i vårt utbud. Ändra din profil och dina inställningar 

I maj 2018 ersattes den tidigare personuppgiftslagen (PUL) med den nya dataförordningen (GDPR) som innebär ökat skydd för dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter

Webbplatsen är i dagsläget på svenska men det mesta av utbudet är öppet för alla i PostNord-koncernen. En del av de fritidsaktiviteter som PostNords svenska fritidsföreningar erbjuder kräver dock medlemskap i den arrangerande föreningen och ansökan om aktivitetsbidrag kan endast göras från PostNords arbetsplatser i något av de svenska bolagen.

Nyhetsbrev

Du som har konto får regelbundet nyhetsbrev med senaste nytt från oss, så att du inte missar något. Funktionen för nyhetsbrev kan du slå av/på i din profil som du hittar via Min sida. Du kan även tipsa dina kollegor om våra nyhetsbrev genom att skicka ett nyhetsbrev vidare till en kollega.

Vi skickar ut fyra (4) olika typer av nyhetsbrev:

 • Erbjudanden: Nyhetsbrev med information och nyheter om erbjudanden, kampanjer och från huvudpartners
 • Stories: Nyhetsbrev med inspiration och berättelser från olika aktiviteter runt om i landet (Stories) och annan redaktionell information såsom Wellness-köket
 • Inbjudan: Nyhetsbrev för att lyfta särskilda event, webinar och Webb-TV rapporter
 • Klimatsmart: Nyhetsbrev med klimatsmarta erbjudanden, artiklar, klimatsmarta tips mm.

Årskrönika

Vi publicerar en årskrönika här på postnordplus.com under våren, en summering över året som gått. Syftet med årskrönikan är att stärka stiftelsens arbete med att bygga en stark gemenskap och en hälsosam kultur inom PostNord. Härliga bilder och berättelser summerar det gångna året.

Ta del av Årskrönikan för 2021 här

Våra sociala kanaler

Följ oss gärna i sociala kanaler. Vi finns på Facebook, Instagram och Vimeo.

Dela med dig och spara dina favoriter

På många av våra sidor kan du dela exempelvis artiklar och Webb-TV i dina egna sociala kanaler. I anslutning till vårt redaktionella innehåll finner du snabbknappar för enkel delning på Facebook. Har du deltagit i en aktivitet? Dela gärna med dig via vår sida på Facebook eller tagga oss på Instagram.

På en stor del av vårt innehåll kan du klicka på ett hjärta för att spara det som din favorit. Det är ett bra sätt att bokmärka till exempel ett erbjudande eller en artikel du vill hitta tillbaka till. Du hittar alla dina favoriter på Min sida.

Min sida

Min sida hittar du i inloggat läge via knappen i den blå listen upptill på alla sidor. På Min sida kan du också se en förteckning över dina favoriter (se ovan).

På Min sida hittar du länken till din profil där du kan ändra inställningarna för ditt konto och dina kontaktuppgifter. Här kan du också ange om du har specifika intresseområden och om du är medlem i någon av PostNords Fritidsföreningar. Detta för att vi ska kunna skicka och visa information som passar just dig.

I maj 2018 ersattes den nuvarande personuppgiftslagen (PUL) av den nya dataförordningen (GDPR) som innebär ett ökat skydd av dina personuppgifter. Detta innebär en del justeringar på Min sida. Läs mer

Aktivitetsbidrag till en arbetsplatsaktivitet

Om du vill dra ihop ett gäng arbetskollegor på din arbetsplats för att göra något roligt på fritiden har ni möjlighet att söka bidrag från oss. I våra artiklar kan du få idéer och uppslag. Ansökan om aktivitetsbidrag för fritidsaktiviteter anordnade av PostNord-anställda kan endast göras av anställda i något av de svenska bolagen i PostNord.  Mer information och blankett

Bidrag för Fritidsstudier

Du som är PostNord-anställd i något av de svenska bolagen i PostNord och som vill studera på din fritid kan nu söka "Bidrag för Fritidsstudier" från Personalstiftelsen PostNord Plus.
Funderar du på att gå en språkkurs, en kurs inom natur och miljö eller varför inte en fotokurs? Skicka in en ansökan när du har blivit antagen. Mer information och blankett.

Arbetsplatsbesök

Vi besöker gärna er arbetsplats och berättar om vår verksamhet och om postnordplus.com. Det är uppskattade möten där ni också har chans att ställa frågor till oss. Be din chef kontakta oss för att diskutera ett besök. Läs mer 

Hjälp oss att bli bättre

Att tillhandahålla en webbplats är ett kontinuerligt arbete och vi välkomnar alla typer av idéer, frågor, ris och ros. Mejla din feedback till oss på info@postnordplus.com.

Personalstiftelsen PostNord Plus har utgivningsbevis för webbplatsen www.postnordplus.com. Detta innebär att webbplatsen har grundlagsskydd. Ansvarig utgivare: Eva Kristiansson och ställföreträdande utgivare är Maria Larsson.